[Video]Pemandu Camry Rempvh Mtorsikal Dilaluan Kcem4san Berjaya Dit4ngkap PoIis!

KUANTAN – Pemandu sebuah kereta jenis Toyota Camry berwarna putih yang menyebabkan kemaIangan di laluan Karak menghala ke Kuala Lumpur, sekitar jam 3 petang hari ini telah berjaya dit4ngkap.

Ketua Jabatan Si4satan Dan Penguatkuasaan Trafik Pahang, Superintendan Kamarulzaman Jusoh@Mohd Daud berkata, pemandu kender4an itu kini sedang disi4sat oleh pihak poIis.

“Pelaku berjaya dit4ngkap dan si4satan lanjut sedang dijalankan,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian di sini hari ini.

Petang tadi tular satu rakaman di media sosi4l apabila sebuah kereta jenis Toyota Camry berwarna putih bertindak melalui l0rong kecem4san sehingga menyebabkan kemaIngan kepada seorang penvnggang dan pemb0nceng motosikal di laluan Karak menghala ke Kuala Lumpur.

Dua video berdurasi masing-masing seminit itu tular dengan meminta orang ramai menularkannya agar pelaku dapat dikesan dan diserahkan kepada pihak berkuasa.

Sebuah video mempamerkan tindakan pemandu Toyota Camry tersebut cuba mem0tong kend3raan dengan memasuki sebelah kiri laluan kecem4san sehingga menyebabkan kemaIangan kepada motosikal yang datang dari arah belakang.

Sementara itu, sebuah lagi video mempamerkan berlaku kemaIangan sehingga mengakibatkan penvnggang dan pemb0nceng motosikal melambvng ke atas jalan dan diIanggar pemandu kend3raan tersebut yang terus memecvt kender4annya.

Maklumat peribadi pemandu terbabit turut ditularkan orang ramai.

Bagaimanapun, maklumat lanjut mengenai identiti pemandu dan juga keced3raan yang dialami oleh penvnggang dan pemb0nceng motosikal terbabit masih belum diperoleh.

Video:

Wanted WXL 3118.Punca kemalangan dan lari, guna lorong kecemasan.Viralkan.

Dikirim oleh Malaysian Modders pada Senin, 31 Agustus 2020

Sumber: sinar harian

Be the first to comment on "[Video]Pemandu Camry Rempvh Mtorsikal Dilaluan Kcem4san Berjaya Dit4ngkap PoIis!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*