[Video]Tak Percaya Berlaku Di MaIaysia, Budak Mer4yu Minta Kotak Ini Buat Ntizen $ebak.

Pertama kali melihat video ini, kami rasa macam tak percaya yang situasi sebegini benar-benar berlaku di negara kita. Video pendek berdurasi 2 minit lebih ini pada mulanya kelihatan biasa saja.

Pada mulanya perakam merakam aktiviti pemberian makanan kepada geIandangan. Mereka bergilir-gilir datang mengambil makanan yang diberikan.

Namun tak lama kemudian, ada seorang kanak-kanak ini mula meminta kotak yang digunakan oleh mereka yang memberikan makanan tersebut. Bvkan sekali dua, tapi berkali-kali.

Malah kanak-kanak lain dalam masa yang sama turut mahukan kotak tersebut. Menurut pemilik akaun @dom_raf1313 di Twitter, kotak tersebut sebenarnya adalah untuk dijadikan aIas untuk duduk atau tidur.

“Tidur pun di kaki-kaki lima. Dengar tu budak kecik tu dari tadi nak kotak untuk dijadikan aIas duduk dan tidur. Kita dah sampai ke tahap ini.. sedlh nya…,” kongsinya.

Kami kongsikan video tersebut di bawah dan semoga kita dapat sama-sama bersyukur dengan apa yang kita miliki sekarang.

Sumber: gpop

Be the first to comment on "[Video]Tak Percaya Berlaku Di MaIaysia, Budak Mer4yu Minta Kotak Ini Buat Ntizen $ebak."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*