Sekejap Je Dah Raih 70K Ahli, Grup Rlak Apa Hari Ini Menjadi ‘hiburan’ Terbaru Netizen.

Sekiranya anda aktif menggunakan Facebook sekitar tahun lalu, pastinya anda cukup tahu dengan kemunculan Facebook Group yang menjadi serb.uan para netizen iaitu grup Masak Apa Tak Jadi Hari Ini.

Mengumpulkan koleksi masakan yang ga.gal daripada netizen beserta caption yang menggeIikan hati membuatkan grup ini berjaya mengumpul lebih 500,000 ahli dalam temp0h seminggu sahaja.

Terbaharu, muncul pula sebuah lagi Facebook Group yang menjadi hiburan terbaru netizen iaitu R1ak Apa Hari Ini. Seperti namanya, grup ini mengumpulkan perkongsian-perkongsian r1ak daripada para netizen.

Menariknya, perkongsian yang dibuat netizen seolah berlum.ba-lum ba serta komen yang dile.mparkan pada setiap perkongsian antara yang membuatkan Facebook Group Rlak Apa Hari Ini menjadi rancak.

Berikut merupakan antara perk0ngsian ‘r1ak’ netizen daripada grup ini yang mencu.it hati orang ramai.

Walaupun perkongsian yang dibuat sekadar untuk mencvit hati orang ramai, seorang netizen turut mene.gur para ahli grup ini untuk lebih berhati-hati sebelum membuat sebarang perkongsian khususnya melibatkan duit atau barang-barang berharga.

Setakat artikel ditulis, grup yang baru sahaja ditubuhkan 2 Februari lalu sudah mulai mengumpul lebih 70,000 ahli. Kebnjiran perkongsian netizen yang mencu1t hati secara tldak langsung antara yang menyumbang kepada peningkatan para ahli grup ini.

Buat anda yang ingin mengikuti perkembangan grup yang sedang trending ketika ini, anda boleh join group tersebut untuk melihat perkongsian-perkongsian netizen yang pastinya buatkan anda tldak ker1ng gus1!

Sumber:the vocket

Be the first to comment on "Sekejap Je Dah Raih 70K Ahli, Grup Rlak Apa Hari Ini Menjadi ‘hiburan’ Terbaru Netizen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*