[Video]Ibu Sbak Dengar Ucapan Hari Jadi Drp Anak-Anak, Rlndu Tak Dapat Nak BaIik Kampung.

Setiap anak sudah pastinya mengimpikan untuk membahagiakan kedua ibu bapa, yang banyak berko.rban sejak dari kecil lagi. Namun, pengor.banan insan mulia ini, ti.ada nilai gantinya.

Seperti video yang trending di laman TikTok, memap.arkan reaks1 seorang wanita yang se.bak menerima keju.tan bersempena hari jadinya. Bahkan, wanita ini sempat mengaIirkan alr mata sejurus mendengar ucapan daripada menantunya yang tersayang.

‘Nanti kami baIik’

Foto: Tngkap layar video

Menerusi video yang dikongsi oleh Farihah, menceritakan seorang ibu yang begitu terha.ru menerima hadiah daripada anak-anaknya yang berada jauh di sisinya.

Apa yang lebih merntun jiwa, apabila nota daripada anaknya dibacakan terus di hadapan wanita itu. Re4ksi wanita itu, kelihatan begitu gembira pada masa yang sama menahan sbak merindukan anak-anaknya.

Selamat hari lahir mak yang tersayang, semoga mak sentiasa berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah S.W.T. dipanjangkan usia, dan diberikan kesihatan yang baik. Kami sayang mak sangat-sangat. Nanti kami balik jumpa mak.

Bahkan, si anak sempat meni.tipkan doa supaya ibunya terus kuat berdepan hari-hari yang mendatang. Tid.ak berakhir di situ, mereka sempat berjanji akan pulang ke pangkuan ibu mereka setelah kebenaran rntas negeri kembali dibenarkan oleh pihak kerajaan.

Video:

Hadiah istimewa buat ibu

Respon netizen

Video tersebut telah ditonton lebih 7ok tontonan dan puluhan komen. Menjngah ke ruangan komen, rata-rata netizen turut sbak melihat re4ksi wanita ini menerima hadiah daripada anak-anaknya.

Sumber: Farihah, ob

Be the first to comment on "[Video]Ibu Sbak Dengar Ucapan Hari Jadi Drp Anak-Anak, Rlndu Tak Dapat Nak BaIik Kampung."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*