Perjalanaan trakhir, ” Ajaal Suami Terbjur Ka.ku Dijalan, Dirmpuh Kereta Buat U turn.

Pasir Mas : Seorang lelaki m4ut selepas motosikal berkuasa tinggi jenis Ducati Panigale yang ditunggangnya merempvh sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) di Jalan Rantau Panjang-Pasir Mas berhampiran Kampung Gual Mesa di sini semalam.

Dalam kejadian pada jam 5.30 petang itu, m4ngsa, Muhammad Alif Aiman Ibrahim, 29, yang merupakan pekerja sebuah syarikat swasta men1nggal dunia di lokasi kejadian selepas keced.eraan p4rah pada beberapa bahagian anggota b4dan.

Ketua PoIis Daerah Pasir Mas, Asisten Komisioner Mohamad Roy Suhaimi Sharif berkata, siasatan awal mendapati, SUV jenis Honda CRV yang dipandu oleh seorang wanita berusia 50 tahun sedang dalam perjalanan dari arah Pasir Mas menghala ke Rantau Panjang.

Katanya, wanita itu telah berhenti di bahu jalan raya untuk membeli sayur-sayuran sewaktu tiba di lokasi kejadian.

Selesai membuat pembelian, wanita berkenaan kembali memandu kenderaannya dan telah membuat pusingan U untuk berpa.tah balik ke arah Pasir Mas.

Pada masa sama, Muhammad Alif Aiman yang sedang menunggang motosikal dari arah Rantau Panjang ti.dak smpat membrek dan mengeIak sebelum merempvh SUV itu.

Kema.langan itu menyebabkan m4ngsa tldak sedarkan diri dan disahkan mninggal dunia di lokasi kejadian, katanya ketika dihubungi hari ini.

Tambahnya, ke$ disi4sat mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987. Al fatihah.

Menerusi status facebook isteri arwh, ternyata puan fify masih lagi terke.jut dan sdih dengab pmerglan suami tercinta. Malah anak mereka sentiasa bertanyakan dimana ayahnya.

Salam tkziah, moga isterinya puan fify kuat dan tbah.sesungguhnya Allah lbih mnyayangi arwh.Al fatihah.

Sumber: mt

Be the first to comment on "Perjalanaan trakhir, ” Ajaal Suami Terbjur Ka.ku Dijalan, Dirmpuh Kereta Buat U turn."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*