[Video]Bersenam Pakai Telekung, Perbuatan Sharifah Sakinah Dianggap Persend4 Agama?

Bukan mudah bergelar selebriti, setiap tindak tandvk dan cara pemakaian pasti akan menjadi perhatian ramai. Jika ada tak kena di mata netizen pasti akan mengundang keca.man.

Baru-baru ini, pelakon kontr0versi Sharifah Sakinah sekali lagi dike.cam gara-gara melakukan senaman dengan memakai telekung. Menerusi video dikongsikan di Instagram, Sakinah dilihat turut membuat panggilan video bersama tunangnya, Michael Hansen.

Sakinah turut menyertakan kapsyen terima kasih kepada Marsha Milan dengan memaklumkan telekung yang dipakai sangat ringan.

Namun, seperti sudah dijangka perkongsian Sakinah itu menimbulkan rasa kvrang senang netizen yang menyifatkan bersenam sambila memakai telekung sangat tldak sesuai. Malah, netizen berkata telekung adalah pakaian untuk solat dan perlu dijaga dengan sebaiknya.

Tldak kurang juga, ada yang mendkwa Sakinah seolah sengaja bertindak sedemikian untuk dikec.am oleh netizen. Ujar, netizen sebagai orang Islam dia sepatutnya menunjukkan contoh yang baik kepada tunangnya.

Video:

SUMBER: 0HMEDIA

Be the first to comment on "[Video]Bersenam Pakai Telekung, Perbuatan Sharifah Sakinah Dianggap Persend4 Agama?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*