Waris M0hon Saksi KmaIangan Staff TNB TmpiI, Bukti Dashcam Dialukan Demi PmbeIaan Hamzah.

P0ntian : Seorang lelaki yang juga perkerja Tenaga Nasional Berhad (TNB) mninggaI dunia bila motosikal jenis Ex5 yang ditunggangnya telah bertembvng dengan sebuah kereta dalam ke.jadian di Jalan Pengkalan Raja 3 hari lalu.

Punca sebenar k.ejadian belum disahkan dan pemandu kereta yang terlibat kemala.ngan tersebut dipercayai bebas dengan jaminan pihak poIis, jen4zah selamat disemad1kan di Tanah Perkburan Kampung Rambah Pontian.

Melalui laman facebook Nurul Amira dia memuat naik status yang memohon sesiapa yang ada mkIumat kema.langan melibatkan arwh Hamzah Samsudin boleh tampil untuk jadi sksi kjadian.

Assalamualaikum, Merujuk kepada kema.langan ma.ut di Pengkalan Raja 3hari lepas melibatkan seorang staff TNB yg menunggang motosikal mau.t di tempat k.ejadian, kami ahli keluarga ingin memohon bantuan tuan/puan semua sekiranya ada recording Dash Cam kereta tuan/puan semasa k.ejadian untuk dijadikan bukti.

Mohon PM saya, Ganjaran TUNAI akan sy berikan kepada sesiapa yg dpt membantu dptkn recording dash cam yg jelas untuk kami buat s.iasatan ke pihak atasan.

Mohon bantu, Mohon bantu flght untuk Hamzah Samsudin, Flght untuk anak2 nya 5 org yg masih kecil dan bersekolah, Jngan bagi dia terlepas.

Walaupon kereta tersebut terang lagi bersuluh berada di tgh2 jalan yg double line (overtake xlepas), tapi masih pihak sana mmbuat cubaan utk PUSlNG CERITA.

Dan difahamkan juga pemandu tersebut telah bebas dari re.man poIis. Sehingga harini, SUSPECT ATAU KELUARGA DIA xde dtg jumpa kami untuk mohon maaf.

Berhati2 semua.. dia mungkin akan bawak kereta secara menggiIa lagi seperti yang dia biasa buat dan mungkin akn menyebabkan kema.tian SEKALI LAGI kepada ahli keluarga/saudara mara tuan puan seperti kami, Berhati-hatilah Mohon share.

Pemandu tersebut berbangsa Clna, umur 30an, Kami ada gambar dan alamat dia tp xdpt expose sekarang sbb masih dlm s.iasatan lg.

Mungkin ada yang x senada dgn sy ketika baca post ni dan mencetvskan perba.lahan, jd sy edit sikit Aim sy hanya untuk dapatkan bukti dgn segera je mohon maaf kalau ada yg x senang dgn ayat sebelum ni.

Semoga kema.tian Hamzah terbela, perg1nya tlnggalkan anak anak yang masih kecil bersama isteri, moga r0hnya dicuc.uri rahmat, ramai insan hadir memberi penghormatan terakhir memandangkan arwh seorang insan yang sangat baik dan amat disenangi. Al fatihah.

Sumber: mt

Be the first to comment on "Waris M0hon Saksi KmaIangan Staff TNB TmpiI, Bukti Dashcam Dialukan Demi PmbeIaan Hamzah."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*