[Video]’Ayah Slalu Tny Mana Mak’ Kakak Dan lbu Iemas Kreta Terjvnam, Iuahan Adik Undg $ebak.

Petang semalam kita dikjutkan dengan berita sebuah kereta terjvnam didalam sebuah tasik Taman Serdang, Kulim.

Ibu Serta Kakak Jurusolek Terkenal, Haney Nieza mninggal dunia dalam k.ejadian mnyayat hati tersebut.

Terbaru menerusi status yang dim.uat naik Hn Hani yang merupakan anak juga adik kepada mngsa meIuahkan rasa sdih dan piIu dengan kjadian yang mnlmpa ibu serta kakak yang disayangi.

MAKKU SAYANG, SESUNGGUHNYA MAK INSAN YANG PALING MULIA DIMATAKUU, MAK INSAN YANG SANGGUP BERK0RBAN NYWA UNTUK MELAHIRKAN DAN MENJAGA KAMI 11 ADIK BERADIK BESAR PENG0RBANMU WAHAI EMAK.

KAKAKKU SAYANG SESUNGGUHNYA ALLAH LEBIH SAYANGKAN KAMU, BESAR PENG0RBANANMU CUBA UNTUK SELAMATKAN MAK. SEMOGA SYURGA BUAT MU KAKAKKU SAYANG, NANTI KITA JUMPA KAT SANA OKK. TUNGGU TAWWYAA ALLAH AKU XMIMPIKAN.

SAPA2 YANG MENGENALI MAK & KAKAK HANI, MOHON SEDEKAHKAN AL-FATIHAH BUAT MEREKA, HALALKAN MAKAN MINUM MEREKA. AMPUNKAN SEGALA D0SA2 MEREKA YANG SENGAJA ATU TIDAK SENGAJA.KALAU MEREKA ADA TERHUTANG APA2 YANG BELOM DISELESAIKAN, MOHON JUMPA HANI.

 

Ya Allah.. Kau ampunkan lah segala d0sa2 mereka. H.aramkan wajah emak dan kakakku dari disa.mbar oleh apl ne.raka. Kurniakan lah mereka Syurga tnpa hisab. Al-Fatihah Emak dn Kakak.

Lbih sa.yu hati, bapa beliau menghldap skit Iupa. Selepas k.ejadian berlaku, bapa beliau sering kali bertanyakan “siapa mninggal”

Video:

Besar sgguh d.ugaan mereka sekeluarga, sama2 sedekahkan Al Fatihah kepada arwh ibu serta kakak beliau.

Sumber: hn hani.

Be the first to comment on "[Video]’Ayah Slalu Tny Mana Mak’ Kakak Dan lbu Iemas Kreta Terjvnam, Iuahan Adik Undg $ebak."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*