[Video] Ak$i Penghantar Makanan Foodpnda Di Trek ‘Motorcr0ss’ Jadi Perhatian Warganet.

Satu video yang memaparkan seorang rider dipercayai penghantar makanan yang menunggang motosikal di dalam trek ‘motorcr0ss’ telah menjadi tuIar di media sosi4l.

Video tersebut bermula dengan penghantar makanan berkenaan tampak seakan turut serta dalam perIumbaan ‘motorcr0ss’ yang diadakan itu.

Mungkin dia menyedari bahawa motosikalnya itu tldak sesuai untuk melalui ta.njakan tersebut, dia dengan pantasnya telah memu.tuskan untuk melalui jalan pintas yang ada di sebelah ta.njakan tersebut di saat-saat akhir.

Namun setibanya dia di sele.koh selepas t4njakan itu, dia dilihat hampir-hampir sahaja ‘terc1duk’ ketika hendak membel0k di selekoh tersebut.

Tldak dapat dipastikan sama ada penghantar makanan itu ‘memenangi’ perIumbaan tersebut atau pun tidak.

Pun begitu, video tersebut telah menjadi tular di media sosi4l Twitter. Sehingga kini ianya telah ditonton lebih 190 ribu kali oleh warganet.

Ramai warganet yang menonton video itu terhibur dan menyatakan bahawa terdapat peIumba yang membuat pesanan makanan dan disebabkan itulah penghantar makanan tersebut terpksa masuk dan menge.jarnya di dalam trek berkenaan.

Video:

Ada juga warganet yang turut menyedari bahawa penghantar makanan tersebut hampir saja ‘terc1duk’ ketika hendak membel0k di selekoh trek berkenaan.

Sumber: Twitter,sk

Be the first to comment on "[Video] Ak$i Penghantar Makanan Foodpnda Di Trek ‘Motorcr0ss’ Jadi Perhatian Warganet."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*