[Video]’Salah Tempat Abang Buat HaI, Rider C4buI Remaja Perempuan Dibvru Pihak PoIis.

Seorang remaja perempuan berusia 18 tahun menjadi mngsa c4buI penunggang motosikal dalam k.ejadian yang berlaku pada Khamis, 25 Mac 2021 di Lorong Limau Manis, Jalan Hamzah, Kota Bharu, Kelantan.

Ketua Jabatan S.iasatan Jnayah Kelantan, Asisten Komisioner Wan Khairuddin Wan Idris berkata, pihaknya menerima Iaporan poIis yang dibuat oleh mngsa di BaIai PoIis Kota Bharu pada jam 11 malam hari yang sama.

Menurut keterangan mngsa, k.ejadian itu berlaku pada jam 9.40 pagi ketika dia sedang dalam perjalanan ke tempat kerja dan dihampiri oleh sspek yang menaiki motosikal jenis Honda C90, dari belakang.

Berdasarkan video rakaman kamera Iitar tertu.tup (CCTV) di kawasan tersebut, sspek dianggarkan berusia 40 hingga 50-an itu bertindak menyen.tuh pun.ggung mngsa sebelum memec.ut meIarikan diri.

Video:

Mngsa yang terkjut dengan k.ejadian itu terus membuat lap0ran poIis.

S.iasatan awal poIis berdasarkan nombor pendaftaran, poIis telah mengenal pasti pemilik motosikal itu yang berasal dari Kuala Lumpur. Namun, poIis percaya motosikal itu mungkin telah dijual tetapi nama pemilik asalnya masih belum ditvkar.

PoIis kini sedang giat menge.san sspek dan meminta orang ramai yang mengenali atau mempunyai makIumat mengenai lelaki itu untuk tampiI menghubungi poIis bagi membantu s.iasatan.

Ke$ dislasat mengikut Sksyen 354 Kanun Kesksaan kerana mencabuI kehormatan.

Sementara itu, netizen di media sosial mengambil kesempatan untuk menyunting gambar sspek kerana blmbang sspek tldak begitu dikenali sekiranya mimik muka sspek berubah.

Komen ntizen

T.idak kurang juga ada yang terlebih rajin menyunting gambarnya menggunakan aplikasi Avatarify.

Sumber: Kosmo Online

Be the first to comment on "[Video]’Salah Tempat Abang Buat HaI, Rider C4buI Remaja Perempuan Dibvru Pihak PoIis."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*