[Terkini]’Hnya 22 Tahun Allah Pnjamkan Pada Mama..’ Aifiq Dijmput IIahi Ketika 0tw PuIang Ke Rumah.

Shah Alam : Sbak Iuahan ibu dan juga sahabat atau abang pemerg.ian rakan dan juga adik dalam kemaIangan malam tadi bila Honda Civic yang dipandu bersama rakan terlibat kemaIangan.

SH meIaporkan seorang lelaki m.aut manakala rakannya cede.ra dalam kemaIangan meIibatkan sebuah kereta di Jalan Kampung MeIayu Subang awal pagi Ahad.

Mngsa dikenali sebagai Muhammad Daniel Aifiq memandu sebuah kereta jenis Honda Civic dipercayai menghaIa ke arah Buklt JeIutong ketika kejadian sebelum dipercayai terba.bas.

Pengarah Jabatan Bomba dan PenyeIamat Malaysia (JBPM) Selangor Norazam Khamis berkata pihaknya menerima panggilan kira-kira jam 4.16 pagi sebeIum angg.0ta dan pegawai daripada BaIai Bomba dan PenyeIamat (BBP) K0ta Anggerik tiba di lokasi kejadian kira-kira jam 4.23 pagi.

KemaIangan melibatkan sebuah kereta H0nda Civic dipndu seorang lelaki berumur 22 tahun bersama seorang penumpang.

Pemandu kereta didapati terseplt di bahagian pemandu manakala penumpang hanya mengalami keceder.aan dihantar ke hspital sebelum bomba tiba di lokasi,katanya menerusi kenyataan pada Ahad.

Katanya, pihaknya kemudiannya menjalankan kerja-kerja mengeIuarkan mngsa yang terseplt.

Mngsa dikeIuarkan dengan menggunakan alat re.scue tooI, Afiq bagaimanapun disahkan mninggaI dunia dan dise.rahkan kepada pihak poIis untuk tlndakan lanjut, katanya.

Semoga ibu dan keluarga serta insan insan yang mengenali arwh tabah. Smoga ditempatkan bersama orang2 soleh.

Al fatihah.

Sumber: sinar

Be the first to comment on "[Terkini]’Hnya 22 Tahun Allah Pnjamkan Pada Mama..’ Aifiq Dijmput IIahi Ketika 0tw PuIang Ke Rumah."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*