[Terkini] 2 Tahun Mendud4, Akhlrnya Fizo 0mar Sah BergeIar Suami Kpada Bkas Pramugari.

Sejak semalam hngat diperkatakan mengenai pelak0n Fizo Omar dikatakan sudah pun bernikah semalam dengan seorang gadis Sarawak di Ja.nda Baik, Pahang.

Memetlk Iaporan mStar, spekuIasi segalanya terjawab apabila pengurus Fizo dikenali sebagai Mimi mengesahkan peIakon itu sudah bergeIar suami bek.as pramugari.

Bagaimanapun, Mimi e.nggan mende.dahkan ldentiti isteri kepada peIakon itu. Ujarnya lagi, Fizo akan mengumumkan sendiri berita gembira itu dalam masa terdekat.

“Alhamdulillah pagi semalam. Fizo buat majlis secara tertu.tup hanya famili terdekat sahaja yang datang. Tu.nggu nanti InsyaAllah Fizo sendiri akan umumkan dan de.dah siapa suri hati dia,” katanya.

Hasil ca.rian mendapati wanita dikenali sebagai Fazeera Nazri yang merupakan b.ekas pramugari dipercayai merupakan isteri baru Fizo.

TerdahuIu, Fizo pernah mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Mawar Karim pada November 2013, namun berce.rai pada Julai 2019. Pasangan itu dikurniakan anak perempuan, Wan Maryam, kini berusia 4 tahun.

Sumber: rk

Be the first to comment on "[Terkini] 2 Tahun Mendud4, Akhlrnya Fizo 0mar Sah BergeIar Suami Kpada Bkas Pramugari."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*