[Terkini] ‘Saya M4afkan Mawar, Dia Tetap Emak Kepada Anak Saya’ – Fiz0 Omar.

Nama akt0r Fizo Omar dan be kas isteri, usahawan Mawar Karim menjadi topik hngat di pIatform media sosi al sejak minggu lalu.

Permulaan kontr0versi ini selepas Mawar membuat Iuahan tentang Wan Maryam dengan mem uat naik gambar anaknya kese0rangan ketika bercuti di sebuah taman tema di Johor Bahru di Instagram Stories.

Mawar te ruk kena kec am.

Ketika dihubungi OhBulan!, Fizo, 36, akui berasa slmpati dengan naslb Mawar yang te.ruk dike cam netizen ga ra-ga.ra sekeping foto yang diterimanya.

Fizo atau nama sebenarnya Wan Hafizol Wan Omar berkata dia sudah mema afkan tlndakan Mawar serta menghorma.ti pandangan bkas isterinya itu.

Saya kesaI apabila keluar dkwaan ini dari pihak satu lagi. Ini menyebabkan Mawar te ruk dike cam netizen. Saya sebenarnya tldak dike cam kerana saya tldak ambil peduIi dan sangat slbuk dengan perniagaan.

Ramai netizen yang ‘ban tai’ Mawar. Jadi, apabila orang k0ngsi dengan saya Mawar dike cam, saya slmpati dengannya. Apa pandangan dia, saya horm4ti.

Saya ma afkan Mawar.. kerana mungkin dia terlalu berem0si atau mungkin ada saIah faham.

Bersngka baik dengan semua perkara.

Dalam pada itu, pelakon drama Adellea Sofea mem0hon agar warganet berhnti menge cam dan menghu kum usahawan terkenal itu.

Saya harap netizen jngan buat anda1an dan perse.psi. Jnganlah menghu kum dan meng.ecam dia. Kita bersngka baik dengan semua perkara. Macam mana pun, dia tetap emak kepada anak saya.

TerdahuIu, Fizo berkahwin dengan Mawar pada November 2013 namun berce rai taIak satu di Mhkamah Rendah Syariah HuIu Langat pada 10 Julai 2019.

Hasil perkahwinan tersebut, mereka memiliki seorang anak perempuan, Wan Maryam yang kini berusia lima tahun.

SeIepas dua tahun mendu da, Fizo bernikah buat kali kedua dengan bkas pramugari, Fazeera Nazri Aziz pada 21 Oktober 2021 dalam satu majlis tertu tup yang diadakan di Jnda Baik, Pahang.

Sumber: ob

Be the first to comment on "[Terkini] ‘Saya M4afkan Mawar, Dia Tetap Emak Kepada Anak Saya’ – Fiz0 Omar."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*