“Ini amanah Allah…” – DiperIi Tanggung 3 Anak Tiri, Issey BlDAS Komen ‘Pedas’ Netizen.

Bukan mudah untuk puaskan hati semua orang, terutama sekali seorang selebriti. Kisah peribadi mereka sentiasa menjadi perhatian dan juga tidak lari daripada menjadi bahan kec4man..

Begitulah yang berlaku kepada pelawak dan penyampai radio Issey Fazlisham, apabila keikhlasannya berkahwin dengan seorang ibu tunggal beranak tiga menjadi pertikaian muIut-muIut netizen.

Kes!an kena tanggung 3 anak tiri

Baru-baru ini, Issey telah memuat naik satu komen di IG milik isterinya, daripada seorang netizen yang boleh disifatkan sebagai agak bi4dap, komen netizen tersebut kononnya menyatakan kes!an, kerana Issey terp4ksa tanggung 3 orang anak tiri.

“Kes!annya Issey kena tanggung tiga orang anak tiri…”

Anak2 ini amanah untuk saya.

Membalas k0men tersebut, Issey sebaliknya berasa lebih bahagia dan gembira dengan kehadiran tiga orang anak tersebut dalam hidupnya.

Bagi Issey, tiga orang anak tirinya itu menjadi yatim selepas ayah mereka men!nggal dunia dalam kemal4ngan. Jadi, selepas berkahwin dengan ibu mereka, Issey bertekad mengambil amanah menjaga mereka.

Doakan saya jadi daddy terbaik

Menerusi perkonsian di IG Issey, boleh lihat betapa penyampai radio itu berusaha untuk memberikan yang terbaik buat ketiga-tiga anak tirinya dan mahu mereka rasai kasih sayang seorang ayah.

“Papa mereka ni men!nggal dunia dalam kemal4ngan. Sekarang Allah amanahkan Issey untuk jaga mereka. Doakan Issey jadi daddy yang terbaik untuk mereka ye…”

Besar pahalamu dik…

Dalam pada itu, ramai daripada kalangan pengikutnya termasuk rakan-rakan artis memberi semangat dan nasihat kepada Issey agar mempersetan segala k0men-k0men negat!f terhadapnya.

Ma!u dengan bangsa kita sendiri

Sumber : Issey Fazlisham

Via OMM

Be the first to comment on "“Ini amanah Allah…” – DiperIi Tanggung 3 Anak Tiri, Issey BlDAS Komen ‘Pedas’ Netizen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*