“Ada Yang Nak Dia Jadi G!la” – Terk3na Bvatan Orang, Bella Astilah Mahu B@ntu & Terima Semula Aliff Aziz?

Biarpun dihlmpit pelbagai isv dan k0ntr0versi, pelakon dan penyanyi, Bella Astilah tidak men0lak untuk menerima semula b3kas suaminya Aliff Aziz.

 

Menurut Bella, jika itu adalah penyelesaian terbaik untuk anak mereka, Mohamad Ayden Adrean, dia terima dengan hati yang terbuka.

 

“Mengenai status hvbungan kami, kami simpan dulu atas permintaan keluarga.

“Tapi jika itu yang terbaik untuk Ayden, saya terima dengan hati terbuka walaupun net!zen kec@m cakap macam-macam,” katanya.

 

Tambah Bella, dia juga percaya apa yang berlaku telah mem@tangkan Aliff untuk bervbah.

“Saya percaya, perpis@han kami telah mengajar dan mem@tangkannya,” katanya.

Ditanya mengenai jika dia tert3kan dengan t!ndakan Aliff yang dilihat semakin l!ar, Bella menjelaskan dia sebenarnya cuba memb@ntu b3kas suaminya itu.

Jelasnya, ramai yang tidak tahu sebenarnya dia dan keluarga kini sedang berusaha untuk mengvbati Aliff.

“Aliff sebenarnya ok tapi kadang-kadang sekelip mata dia jadi orang lain, mungkin terk3na bvatan orang. Ada yang nak nampak dia sampai jadi glla.

“Sekarang keluarga tengah minta pendapat ustaz, bawa berubat dan ikhtiar. Bella sedih zaman sekarang masih ada benda macam ni.

“Kita dah cuba yang terbaik tapi bila main secara halvs kita susah nak campvr. Sekarang Aliff memang tengah saklt dan tak boleh f0kus, malah benda ni pun dah lama mungkin ketika bersama Bella lagi,” katanya.

Bella berkata demikian ketika sidang media Anugerah Melet0p Era 2020 (AME2020) yang berlangsung semalam.

Terdahulu, Aliff Aziz sekali lagi menc3tus k0ntr0versi apabila vldeo dia dipvkul seorang lelaki tvlar malam semalam.

Aliff yang memakai slnglet putih dan berseluar pendek berwarna biru dilihat dipvkul bertvbi-tvbi oleh seorang lelaki sebelum melarlkan diri.

Sumber: gempak

Be the first to comment on "“Ada Yang Nak Dia Jadi G!la” – Terk3na Bvatan Orang, Bella Astilah Mahu B@ntu & Terima Semula Aliff Aziz?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*