Pernah dicvrangi beberapa kali, Bella Astillah masih sedia terima Aliff Aziz semula?

Masih ada cinta? Itulah persoalan yang sedang bermain di fikiran ramai apabila mengenangkan hubungan antara Bella Astillah dan bekas suaminya, Aliff Aziz.

 

Selepas hampir 8 bulan bercer@i, nampaknya dua selebriti tersebut masih lagi mengekalkan hubungan baik, sehingga ada yang membuat spekvlasi mereka dalam proses kembali bersama.

 

Saya tidak pernah memb3nci Aliff

Menerusi lap0ran Berita Harian, Bella bercakap kepada media bahawa dia sama sekali tidak pernah bermvsuh dengan Aliff itu sejak mereka berplsah.

Menurutnya, hubungan baik antara mereka adalah semata-mata untuk Ayden iaitu cahaya hasil perkongsian hidup bersama, ketika masih suami isteri.

 

“Sebenarnya, sejak berplsah Mei lalu, kami tidak pernah bermvsuh… Semuanya demi anak kami, Mohamad Ayden Adrean. Saya tidak pernah memb3nci Alif. Cuma saya lihat perplsahan kami banyak mengajar Aliff dan mem@tangkan dirinya…”

Sedia terima Aliff semula?

Meskipun telah dicvrangi oleh Aliff beberapa kali, namun Bella melihat kini b3kas suaminya sudah menunjukkan perubahan yang posltif dan semakin m@tang, selepas daripada pencer@1an mereka.

Ayden tak boleh berplsah dengan Aliff

Malah, Bella tidak menolak jika berbaik semula dengan Aliff dirasakan baik untuk dirinya serta anak mereka. Dia akan menerima b3kas suami dengan hati terbuka, lebih-lebih lagi Ayden masih memerlukan perhatian daripada ayahnya.

“Sekiranya berbaik dengan Aliff adalah keputusan terbaik untuk Ayden, saya akan terima dengan hati terbuka…”

“Apatah lagi, Ayden sangat rapat dengan Aliff. Setiap kali berplsah dengan Aliff, dia akan menangls. Ini membuatkan hati saya remvk setiap kali pulang dari menjengvk Aliff di Singapura…”

Apabila ditanya mengenai foto mer@ngkul lengan lelaki, Bella mengakui bahawa lelaki tersebut adalah Aliff Aziz. Baginya, netizen masih memahami sitvasi dan hanya melihat daripada sisi neg@tif.

Terdahulu, Bella dan Aliff berkahwin pada 9 September 2016, namun setelah daripada kecvrangan Aliff terb0ngkar, mereka berc3rai pada 16 Mei tahun lalu.

Sumber : Beritah Harian

Via OMM

Be the first to comment on "Pernah dicvrangi beberapa kali, Bella Astillah masih sedia terima Aliff Aziz semula?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*