Alahai, Comelnya..Budak Lelaki Avtism Men@ngis Terh4ru Apabila Ibunya Buat Kejvtan Beli Nugget Mc Donald’s.

Kesan w4bak C0V1D-19 bukan sahaja dirasakan di Malaysia, malah seluruh dunia. Ini menyebabkan rutin kehidupan harian kini sudah berubah dan ini termasuk makan di luar.

Di Singapura kesemua cawangan restoran telah ditutup selama tiga minggu bermula dari 19 April hingga 10 Mei.

Siapa sangka nikmat McDonald’s mampu men1tiskan air mata. Ini terjadi kepada seorang kanak-kanak 9 tahun yang menghiidap autiisme.

Ibunya, yang dikenali sebagai Cik Wati di media sosial telah berkunjung ke McDonald’s di Pioneer Mall untuk membeli juadah berbuka puasa pada 18 Mei

Sejurus selepas pulang ke rumah, Adam teragak-agak untuk keluar dari bilik kerana disangkakan ibunya ingin men4kutkannya.

“Saya rasa Adam dapat menghidu aromanya”

“Adam, I wanted to surprise you!”

Apabila tiba waktu berbuka puasa, Adam pun mula menjamah McNuggets, tetapi air mata mula berlinang, tanda kegembiraan.

Hi! Please subscribe to Adam’s YouTube channel (Hey Adam) ! We need all your support please. Video : https://youtu.be/70u81F2zkMMReaction video of Adam getting McDonald's 😂 If McDonalds saw this video, sure they change mascot from Ronald to Adam McDonald. Hahaha. View the video on how he hold the nugget to his cheeks 😂 #mildautism #sensoryissue #highempathy #pleasebekind*** All rights reserved. This video is managed exclusively by ViralPress. For licensing & usage email video@viralpress.com***

Dikirim oleh WatiWan MayaAdam CyraRysa pada Senin, 18 Mei 2020

Ibunya memberitahu bahawa nugget bersama kentang goreng dan aiskrim merupakan makanan kegemarannya.

Beliau juga menambah bahawa “reaksi” anaknya yang ramai anggap keterIaluan disebabkan oleh rangsangan deria sensitif dan autiisme yang dialami oleh Adam.

Telatah Adam yang comel dan mencuit hati ini juga telah mendapat perhatian dari pelbagai media dan akhbar di seluruh dunia, termasuk Daily Mail.

Selepas dari kejadian itu, semasa Hari Raya pihak Mc Donald’s dengan berbesar hati telah memberi hidangan mereka secara percuma buat Adam sekeluarga!

Thank you McDonalds for the Hari Raya treat! We shared the goodies with our neighbors too.

Thank you stomper Fyza and Stomper Journalist @farahdaley for publishing Adam’s 1st reaction video.

As Wati once said, “Let’s all be kind to one another. The world is already a cr4zy place.

Spread love not hate.” Here’s wishing all our Muslim friends and family, Selamat Hari Raya! Peace

Thank you McDonalds for the Hari Raya treat! We shared the goodies with our neighbours too. Thank you stomper Fyza and Stomper Journalist @farahdaley for publishing Adam’s 1st reaction video. As Wati once said, “Let’s all be kind to one another. The world is already a crazy place. Spread love not hate.” Here’s wishing all our muslim friends and family, Selamat Hari Raya! Peace ✌🏽 #mildautism #sensoryissue #highempathy #pleasebekind #spreadlovenothate #rezeki #loveyourself #closure

Dikirim oleh WatiWan MayaAdam CyraRysa pada Minggu, 24 Mei 2020

Sumber:amazingnara trendinggiIer via kl press

Be the first to comment on "Alahai, Comelnya..Budak Lelaki Avtism Men@ngis Terh4ru Apabila Ibunya Buat Kejvtan Beli Nugget Mc Donald’s."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*