PoIis Berjaya Berk4s Semula T4hanan Wanita BoIos Bersama Teman Lelaki.

KUANTAN, 25 Sept (Bernama) — PoIis berjaya men4han semula t4hanan wanita yang meIarikan diri dari perkarangan M4hkamah Raub, kira-kira 165 kilometer (km) dari sini pada 14 Sept lepas di sebuah rumah di Kampung Gali, Raub, malam tadi.

Ketua PoIis Daerah Raub Supt Kama Azural Mohamed berkata svspek berusia 23 tahun itu dit4han pada 9 malam bersama-sama teman lelakinya berusia 22 tahun, yang dipercayai membantu wanita berkenaan meIarikan diri.

“Kedua-dua svspek dijumpai di sebuah bilik di dalam rumah itu dan serbvan juga menemukan motosikal yang dipercayai digunakan mereka pada hari kejadian,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Kama Azural berkata si4satan awal mendap4ti svspek lelaki yang beralamat di Benta, Lipis kira-kira 154 km dari sini, mempunyai enam rek0d kesaIahan lampau termasuk berkaitan d4dah dan pec4h rumah.

Dalam kejadian 4.30 petang 14 Sept lalu, wanita itu yang berasal dari Dong, Raub nekad mel0mpat dan memb0nceng sebuah motosikal yang berhenti di sebelahnya dalam keadaan tangan berg4ri untuk meIarikan diri semasa hendak dibawa pulang ke l0kap Ibu Pejabat PoIis Daerah Raub, selepas tamat pr0siding m4hkamah terhadapnya yang did4kwa p0sitif d4dah.

Sumber: BERNAMA

Be the first to comment on "PoIis Berjaya Berk4s Semula T4hanan Wanita BoIos Bersama Teman Lelaki."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*