[Video]Jurutera Mavt, Isteri & Anak Selamat Dipercayai DiIanggar Pemandu Mabvk.

 

Seorang jurutera mavt, manakala isteri serta dua anak mereka selamat dalam kemaIangan membabitkan dua kereta di Persiaran Tun Teja, Alam Impian, Shah Alam petang semalam.

Menurut laporan Sinar Harian, mngsa Ahmad Safwan Sulian yang memandu Perodua Aruz meningg4l dunia di lokasi kejadian manakala isterinya, Nur Syahirah Ismail ceder4 di kaki kiri.

Ketua PoIis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Baharudin Mat Taib berkata, kemaIangan itu berlaku apabila kereta Proton Perdana dipandu seorang lelaki hiIang kawalan dan terb4bas sebelum meIanggar kereta m4ngsa.

Baharudin berkata, isteri m4ngsa yang berusia 33 tahun serta dua anaknya iaitu Damia Husna, 5 dan Ahmad Adam Harraz, 3 dikejarkan ke H0spital Shah Alam untuk rawatan.

Manakala pemandu Proton Perdana berusia 36 tahun yang mengalami keceder4an dibawa ke H0spital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) dan kini berada di zon merah.

Tambah beliau, pihaknya telah mengambil sampel d4rah lelaki tersebut selain menunggu keputusan ujian sama ada di bawah pengaruh alk0hol atau d4dah.

Menerusi laman Twitter dan Facebook, tular beberapa posting mengenai kejadian tersebut dimana rata-rata warganet bersimp4ti atas pemergian arw4h yang berusia 32 tahun itu.

Pemandu mabvk lagi?

Kesi4n anak2 arw4h yang masih kecil

Al-Fatihah buat rakan seperjuangan

Dikatakan pemandu dalam keadaan mabvk?

Tinjauan di Facebook milik mngsa mendap4ti Allahy4rham ada memuat naik sebuah posting ketika menyambut ulang tahun kelahirannya pada 20 September lalu.

Terima kasih isteri yang buat kejvtan…

Sumber : Sinar Harian (Muhammad Afham Ramli) , Twitter , Facebook, OMM

Be the first to comment on "[Video]Jurutera Mavt, Isteri & Anak Selamat Dipercayai DiIanggar Pemandu Mabvk."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*