Perkembangan Terkini: Ibu Di lCU, Kakak, Adik Dalam Rwatan H0spital.

Kuala Lumpur: Tiga sekeluarga yang ceder4 dipukuI lelaki Nigeria di Apartmen Villa Danau, Setapak di sini, semalam masih dirwat di H0spital Kuala Lumpur (HKL).

Menurut jiran keluarga itu Idayu Ismail, 24, dia dimaklumkan perkembangan berkenaan oleh seorang lagi ahli keluarga mngsa yang ditemui di baIai poIis ketika hadir memberi keterangan.

“Dia memaklumkan ibunya dir4wat di unit rwatan rapi (lCU), manakala kakak sulungnya yang berusia 29 tahun dirwat di h0spital sama selain adik b0ngsunya berusia lapan tahun,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Menurutnya, kira-kira 8 malam semalam, wakil keluarga itu ada pulang ke rumah berkenaan untuk mengemas dan mengambil barang serta mengunci kediaman terbabit.

“Mereka tldak lagi tinggaI di situ. Setakat ini pun tldak dimaklumkan di mana arwh Muhammad Adam (Muhammad Adam Sufi Muhd Norkhusairi, 4) akan dikebvmikan selepas bed4h slasat selesai,” katanya.

Dalam kejadian 8 pagi semalam, Muhammad Adam Sufi meninggaI dunia selepas dic4mpak datuk t1rinya yang juga warga Nlgeria dari tingkat tiga apartmen berkenaan.

Svspek juga menceder4kan tiga ahli keluarga mngsa sebelum terjvn daripada tingkat sama dan ditngkap penduduk serta diserahkan kepada poIis.

Sumber: hmetro

Be the first to comment on "Perkembangan Terkini: Ibu Di lCU, Kakak, Adik Dalam Rwatan H0spital."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*