Satu Lagi Lap0ran Terhadap Pend@kwah Muda Diterima – PoIis.

PETALING JAYA – PoIis Petaling Jaya menerima satu lap0ran berhubung kejadian am4ng s3ksual melibatkan seorang pendakwah muda yang sebelum ini dikaitkan dengan satu ke$ rogoI yang kini sedang dalam slasatan.

Ketua PoIis Daerah Petaling Jaya, Asistan Komisioner Nik Ezanee Mohd. Faisal berkata, lap0ran diterima daripada seorang wanita tempatan berusia 22 tahun kira-kira jam 3.50 petang semalam.

“Wanita tersebut yang juga merupakan seorang pelajar di sebuah kolej tempatan mendkwa telah dicabvl oleh svspek yang berusia 25 tahun ketika berada di rumah lelaki tersebut.

“Mngsa mendkwa telah pergi ke rumah svspek di Damansara Perdana selepas dipelawa pada 17 Oktober lalu kira-kira jam 1 pagi untuk belajar ilmu pemasaran perniagaan,” katanya menerusi satu kenyataan di sini hari ini.

Menurut Nik Ezanee, semasa di rumah svspek, mngsa mend4kwa telah dicabuI oleh lelaki tersebut dan dipksa melakukan s3ks 0ral.

“Susulan kejadian tersebut, mngsa telah mengalami tr4uma dan kini sedang mendapatkan rwatan di Pusat Pervbatan Universiti Malaya,” jelas beliau.

Terdahulu, seorang pend4kwah muda dit4han rem4n selama lima hari bermula Jumaat lalu bagi membantu slasatan berhubung satu ke$ merogoI seorang wanita pada September tahun lalu.

Svspek sebelum itu dit4han kira-kira jam 11 malam pada Khamis selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat PoIis Daerah Shah Alam.

Sumber: K! ONLINE

Be the first to comment on "Satu Lagi Lap0ran Terhadap Pend@kwah Muda Diterima – PoIis."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*