[Video]Sokong Hobi Suami, Isteri Hadiahkan Kereta Idaman Sama Seperti Dalam ‘game’.

Kebanyakan lelaki memang meminati ‘game’, tldak mengira status atau umur, masih bujang mahupun sudah berkahwin, bermain ‘game’ dikira sebagai satu hobi biasa dimana isteri sudah IaIi dan terpksa menerima sekiranya mendapat pasangan ‘kak1 g4me’.

Begitulah seperti yang dikongsi oleh seorang usahawan bernama Erni Bougas dimana dia turut menghadapi situasi yang sama apabila mende.dahkan bahawa suaminya sangat suka bermain ‘game’.

Dia memuat naik kisahnya itu menerusi sebuah video di aplikasi TikT0k miliknya, @ernibougass baru-baru ini.

“My husband memang suka sangat main game, setiap kali balik kerja memang ni lah kerja dia. Dan dia sangat 0bses dengan kereta dalam game ni.” luahnya.

Menurut Erni, setiap kali pulang dari kerja, suaminya itu sudah tentu akan bermain ‘game’. Bahkan, dia turut mende.dahkan suaminya itu menyukai sebuah kereta dalam ‘game’ berkenaan.

Bvkan itu sahaja, suaminya juga sudah banyak kali meminta mahu beli kereta itu tetapi tldak diend4hkan olehnya. Namun, tindakan Erni di pengakhiran video tersebut mendapat rea ksi p0sitif daripada warganet.

Video:

Terima kasih untuk segalanya sayang!

Jelasnya, perkara itu dilakukan sebagai penghargaan di atas sokongan yang diberikan suami terhadapnya selama ini, jadi dia menunaikan impian suami tercinta untuk memiliki kereta idamannya seperti dalam ‘game’ tersebut.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata warganet memberi pelbagai reaksi terhadap perkongsian itu dimana rata-rata turut teruja melihat tindakan wanita tersebut dalam menghargai pasangan.

Setiap lelaki memerIukan seorang isteri sebegini

Difahamkan, wanita itu merupakan pengasas produk kecantikan tempatan. Ternyata, ramai yang memuji usahawan tersebut kerana memilih untuk memahami dan menyokong minat suaminya.

Sumber: TikTok Erni Bougas, omm

Be the first to comment on "[Video]Sokong Hobi Suami, Isteri Hadiahkan Kereta Idaman Sama Seperti Dalam ‘game’."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*