Jika Rasa Diri Dislhir, Minum Buah Ini Dan Lakukan Perkara Ini Untuk Membu4ng $ihir.

Bagaimana kita hendak membu.ang si hir atau sa.ntau? Di zaman yang moden ini dan sudah hampir 2022 masih lagi terdapat di kalangan masyarakat kita yang suka menggunakan perkara yang khur.afat dan sy1rik seperti menghantar si hir.

Ustaz Norazri Medzlan merupakan Pengasas di Pusat Rwatan As-Syifa An-Nur telah kongsikan bagaimana kita boleh membu.ang slhir yang terkena.

BAGAIMANA KITA INGIN MEMBU4NG S1HIR

Sntau aatau s1hir memberikan kesan sa kit kr0nik pada tu buh badan seperti sa kit ken ser, ketmbuhan atau sa kit kro nik yang lain. Bagaimana cara untuk mem4tikan ra cun sntau atau s1hir tersebut?

Cari kelapa muda, Minum air kelapa tersebut pada jam lebih kurang 12 tghr – 1 ptg. Minum jngan letak ais batu atau gula (ori). Sebaiknya minum didalam buah kelapa tu juga, tak perlu pakai cawan atau straw.

Sebelum minum air kelapa tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh: Ya Allah jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala penya kit dan ra cun bagi segala ga.ngguan j1n dan sya1tan). Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

Jika ditu buh kita mempunyai ra cun sa.ntau atau s1hir kita akan mvntah Iendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih. itula bi.sa-bi.sa sntau yg ada di tu buh seseorang yg terkena s.antau.

Amalkan minum air kelapa seminggu 2 kali. Insya Allah jika dijadikan amalan ra cun sntau atau s1hir tidak akan memberikan kesan sampingan pada tu buh kita seperti kan ser, ketmbuhan atau sa kit2 kr0nik yg lain. Insya Allah.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen “izinkan saya untuk beramal”. Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. ini hanya sebagai saIah satu lkhtiar bagi merwat segala penya kit yg ada didalam tu buh badan kita. Jaga atikad kita, Kebergan.tungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona’uu, innamaa shona’uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

“Dan cmpakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia meneIan segala (benda-benda si hir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tlpu daya ahli si hir; sedang ahli si hir itu tldak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada.”(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69).

Sumber: Norazri Medzlan

Semoga perkongsian ini dapat memberi manafaat kepada semua. Insyallah, semoga semua dipermudahkan.

Be the first to comment on "Jika Rasa Diri Dislhir, Minum Buah Ini Dan Lakukan Perkara Ini Untuk Membu4ng $ihir."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*