‘Tak Ada Nlat Nak Su$ahkan Datin’– PoIis $iasat Pekerja lbu NeeIofa Slpas Dia Tmpil Mohon M4af.

Terbaru, Noor Kartini berkongsi perbualan whatsapp dipercayai bersama pekerja yang telah melakukan kesaIahan itu. Walaupun pekerjanya itu berulang kali mem0hon m4af, hantaran itu sama sekali telah mence.markan nama baik Noor Kartini memandangkan ianya dimu.atnaik di Instagram miliknya.

Ya Datin, saya minta maaf. Saya langsung tak ada nlat nak svsahkan Datin dan keluarga Datin. Saya akan clearkan (selesaikan) perkara ini dan saya akan terima apa sahaja keputusan Datin.

Sementara itu lPD Brickfield berkata s.iasatan awal pihak PoIis mendapati sspek berumur 32 tahun mengaku tersiIap menggunakan instagram milik penga.du dengan membuat posting di instastory instragram milik penga.du. Ke$ ini masih dalam penyi.asatan pihak PoIis.

Tunku Temenggong Johor, Tunku Idris Iskandar Sultan Ibrahim menerusi akaun Instagram beliau pada Ahad memu.atnaik satu hantaran berkenaan adab. Hantaran tersebut dikatakan mempunyai kaitan dengan tngkap layar Instagram Story Noor Kartini.

Beberapa siri hantaran mengenai lsu ini juga telah dimu.atnaik di Instagram Story beliau namun dipercayai telah dipa.dam beberapa minit kemudian.

Sumber: the voice, lPD Brickfield.

Be the first to comment on "‘Tak Ada Nlat Nak Su$ahkan Datin’– PoIis $iasat Pekerja lbu NeeIofa Slpas Dia Tmpil Mohon M4af."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*