K0men Pnas IeIaki Ni Suruh lsteri Contohi PeI4cur Bikin Netizen Tak Puas Hatl.

PETALING JAYA – Tngkap layar komen seorang lelaki yang menyatakan isteri perlu mencontohi peIa.cur untuk memlkat pasangan tuIar di laman Facebook dan dike.cam ramai netizen sejak semalam.

Rata-rata pengguna laman Facebook tldak berp.uas hati dan berang dengan kenyataan tldak sen0noh lelaki tersebut yang disifatkan mere.ndahkan marta.bat para isteri.

“Jika ada seorang lelaki ataupun suami yang berfikiran begini, pada pendapat saya, ia sesuatu yang sangat koIot dan berper4ngai ‘bvsuk’,” ujar seorang pengguna Facebook bernama Adihaw Araf.

“Menyuruh isteri menlru cara peIacur adalah ayat paling tldak sen0noh yang saya pernah baca. Ayat tersebut tldak patut keluar dari minda seorang manusia,” ujar seorang lagi netizen.

“Suami perlu keluarkan modal jika mahu isteri nampak cantik. Ini tldak, kerjanya menga.du saja. Serba-serb1 tldak kena. Anak-anak isteri yang uruskan. Cakap seperti tin k0song,” komen seorang netizen bernama Cahaya Loreza Diyana.

“Kepada suami di luar sana, jngan Iupa janji manis sebelum nikah. Berk0rbanlah untuk isteri kita. Baik bruk isteri itu berpunca daripada suami, renung-renungkan ya,” ujar seorang pengguna bernama Prince Izal.

Apa pendapat anda pula?

Sumber: K! ONLINE

Be the first to comment on "K0men Pnas IeIaki Ni Suruh lsteri Contohi PeI4cur Bikin Netizen Tak Puas Hatl."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*