[Video]Akhlrnya Jsad Nizwan Ditemui Selepas 30 Jam Iori Terjvnam Ke Dalam Iaut.

Port Dickson: Jsad pemandu lori, Sharul Nizwan Said, 33, yang terperngkap apabila kenderaan dipandunya terju.nam ke Iaut pada kejadian di Jimah P0wer PIant Bukit PeIandok di sini, ditemui selepas hampir 30 jam 0perasi mencarinya dijalankan.

Jsad mngsa ditemui di kedudukan 1.4 batu nautika dari muara Sungai Sepang, jam 4 petang tadi.

Pengarah Agensi Pengua.tkuasaan Maritim Malaysia (APMM) Negeri Melaka dan Negeri Sembilan Kapten Marltim Haris Fadzillah Abdullah berkata, jsad Sharul Nizwan ditemui lengkap berpakaian oleh angg.ota A.ngkatan Perta.hanan Awam (APM).

“Pengurus Tapak Jimah P0wer PIant Sanisah Ibrahim, mengesahkan identiti mngsa sebelum myat dibawa ke Hspital Port Dickson,” katanya.

Sementara itu, bapa mngsa, Said Sapie, 68, bersyukur dengan penemuan jsad Sharul Nizwan.

“Walaupun sedlh dengan kehiIangan Sharul Nizwan, saya bersyukur dan lega sebaik dimaklumkan berita penemuan jsadnya.

“Saya harap jnazahnya dapat disemad1kan segera. Saya juga berdoa dan berharap isterinya tabah dengan du.gaan ini. Hasil perkahwinan, mereka dikurniakan empat anak berusia lima bulan hingga 13 tahun,” katanya.

Semalam, Harian Metro melaporkan, Iori dipandu Sharul Nizwan terju.nam ke Iaut ketika melakukan kerja-kerja pembersihan s.isa ara.ng batu di jeti Coal UnIoading Edra Energy, Jimah P0wer Plant.

Salam tkziah. al fatihah.

Video:

Sumber: hm

Be the first to comment on "[Video]Akhlrnya Jsad Nizwan Ditemui Selepas 30 Jam Iori Terjvnam Ke Dalam Iaut."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*