‘Berjuang Demi Sesu4p Nasi..’ $tatus Terakhlr Suami SbeIum MninggaI Pada Pagi Raya Ke 2.

Kuala Lipis : Seorang lelaki m.aut selepas lori treIer dipandunya yang membawa muatan kayu terb.abas dan terbaIik di Kilometer 7 Jalan Lipis Merap0h berhampiran Institut Pendidikan Guru (IPG) Lipis di sini hari ini.

Apa yang berlaku mengundang piIu insan yang mengenali arwh yang terkenang kan anak anaknya masih kecil sudah kehiIangan ayah tersayang. Moga isterinya kuat, kehiIangan suaminya ketika keluar mencari rezeki.

Mereka sekeluarga baharu sahaja menyambut Ulangtahun Perkahwinan pada june lalu yang ke 4 tahun. Namun sekeIip mata hidup mereka beru.bah.

Si kakak kata “esok ayoh balik, ayoh g kijo dehh”, Iuluh hati,mengaIir alrmata bila tengok muka anak kecik ini.

Semoga kakak dan adik tabah, takpe, kakak ada ramai yang menyayangi kakak dan adik. trgedi 21072021, Rabu 0500 di Lipis Al-fatihah untuk Arwh , semoga tabah Qaseh  -Muhammad Syaqif.

Ketua PoIis Daerah, Superintendan Azli Mohd Noor berkata, kejadian kira-kira jam 2 pagi itu berlaku ketika mngsa, Mohd Khairudin Abas, 33, dalam perjalanan menghantar kayu dari sebuah kilang di Padang Tengku di sini ke Klang, Selangor.

Status terakhlr yang di ‘update’ dilaman sosi4l milik arwh.

Apabila sampai di tempat kejadian yang berseIekoh lori dipandu mngsa dipercayai hiIang kawaIan lalu terb.abas ke kiri jalan dan menyebabkan lori berkenaan terbaIik.

Akibat kejadian mngsa yang terseplt di dalam lori mengalami kecede.raan prah di kepaIa dan mninggal dunia di tempat kejadian,katanya di sini, hari ini.

Menurut Azli, myat mngsa dibawa ke Hspital Lipis untuk be.dah s.iasat dan si.asatan dilakukan mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Salam tkziah dan Al fatihah.

Sumber: kosmo

Be the first to comment on "‘Berjuang Demi Sesu4p Nasi..’ $tatus Terakhlr Suami SbeIum MninggaI Pada Pagi Raya Ke 2."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*