[Video] Nenek Caprice MninggaI Dunia, Hajat Bawa TinggaI Di KL Tldak Kesampaian.

InfIuencer terkenal, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli sejak kebelakangan ini kerap menjadi sor0tan media.

Pelbagai kisah kontr0versi melibatkan selebriti tersebut tuIar sehingga dia menerima pelbagai keca.man daripada netizen.

Nenek Caprice mninggal dunia.

Walau bagaimanapun, menerusi perkongsian terbaru Caprice di Instagram, dia telah memaklumkan yang baru sahaja kehiIangan nenek tersayang pada Subuh tadi.

Tak smpat tunaikan hajat

Dalam kapsyen yang diti.nggalkan beserta gambar dan video pertemuan dengan neneknya sebelum ini, influencer berkenaan memaklumkan yang hajatnya untuk mengotakan impian membawa nenek tinggal bersama ibu bapanya di Kuala Lumpur tldak kesampaian.

Dia juga memberitahu gagaI membawa ‘jodoh’ dan anak-anaknya berjumpa dengan nenek sebelum warga emas itu menu.tup mata sedangkan dia pernah berjanji tentang perkara itu.

“Saya juga kehiIangan impian dan janji untuk menempatkannya di rumah bersama ibu bapa saya di KL,”

“Saya juga kehiIangan impian dan janji bahawa suatu hari saya akan mengembalikan jodoh dengan anak-anak agar dia dapat dibanggakan. . . Ma.af, saya tldak dapat menunaikan janji saya dan bersamamu hari ini,” tulis Caprice.

Video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Semoga ditempatkan dalam kalangan orang beriman.

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mniggalkan komen dengan mengucapkan salam tkziah buat Caprice.

Mereka juga mend0akan agar allahyrham ditempatkan dalam kalangan orang beriman dan berharap agar keluarga yang ditinggaIkan terus bersabar atas uj1an tersebut.

Salam tkziah buat Caprice sekeluarga.

Sumber: Instagram Caprice, omm

Be the first to comment on "[Video] Nenek Caprice MninggaI Dunia, Hajat Bawa TinggaI Di KL Tldak Kesampaian."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*