LeIaki Iakukan $ek$ Iuar T4biii Dngan Kmbing Dit4han P0Iis, Ini Cerita Pemilik Kmbing.

HULU SELANGOR – Seorang lelaki wrga tempatan ditah.an kerana disya.ki melakukan hubungan se.ks luar t.abii dengan seek0r kambing betlna sehingga ha1wan itu m.ati dalam kejadian di Kampung Sungai Bvaya, Serendah dekat sini pada Selasa.

Ketua PoIis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Arsad Kamaruddin berkata, pihaknya menerima Iaporan daripada seorang wanita berusia 45 tahun pada jam 6.24 petang.

Menurut beliau, penga.du memaklumkan terdengar bunyi dari kndang kambing yang terletak di belakang rumahnya pada jam 1.30 petang.

“Berdasarkan Iaporan, wanita berkenaan telah pergi melihat di kndangnya selepas mendengar kmbingnya menge.mbek dan mendapati terdapat seorang lelaki yang dikenalinya berada dalam keadaan sparuh b0geI bngun dari sebeIah kambing milik wanita tersebut.

“Penga.du juga mendapati seek0r kambing bet1na telah ma.ti,” katanya melalui kenyataan pada Rabu.

Arsad berkata, s.iasatan di tempat kejadian bersama pasukan f0rensik dan Jabatan Veterinar Ha1wan Kuala Kvbu Bharu telah dibuat.

“Halwan tersebut dihantar ke makmal Jabatan Veterinar untuk anaIisis (be.dah s.iasat),” katanya.

Beliau berkata, bertindak atas maklumat, sspek berjaya diber.kas di kawasan s.emak Jalan Tengah, Kampung Sungai Bu.aya Serendah di sini pada jam 10.50 pagi Rabu.

“S.emakan mendapati sspek berusia 60 tahun itu mempunyai rek0d Iampau membabitkan ke.s jnayah.

“Sspek akan di re.man pada Khamis di Mhkamah Sesyen Kuala Kubu Bharu untuk s.iasatan lanjut dan ke.s disi.asat mengikut Sksyen 377 dan Sksyen 289 Kanun Kesksaan,” katanya.

Arsad berkata, pihaknya percaya dengan tertngkapnya sspek ini, pihak poIis telah berjaya menyelesaikan ke.s itu serta sekaligus meningkatkan persepsi masyarakat terhadap PoIis Diraja Malaysia.

“Kita juga dapat mengvrangkan kegu.saran terhadap masyarakat setempat. Kita juga meminta orang ramai untuk menyalurkan makIumat berkaitan jnayah dan dad.ah kepada pihak poIis untuk tlndakan selanjutnya,” katanya.

Sumber: sinar, kosmo

Be the first to comment on "LeIaki Iakukan $ek$ Iuar T4biii Dngan Kmbing Dit4han P0Iis, Ini Cerita Pemilik Kmbing."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*