[Video]’Kau Prgi Jua Sayang..’ Baru 10 BuIan K4hwin, lsteri Sdang HamiI MninggaI.

Rezeki, j0doh, ajaI dan ma.ut sesungguhnya sudah ditentukan Allah SWT. Namun, sebagai manusia kita hanya mampu merncang tetapi sebaik-baik perncangan adalah dari sang penclpta. Diujii dengan kehiIangan orang tersayang adalah satu perkara yang sangat meme.ritkan.

Itulah yang dilalui oleh wanita ini dan keluarga apabila terpksa menerima hakikat bahawa adik kesayangan, Azrina Natasya Binti Zahidin telah prgi buat seIama Iamanya.

‘Sungguh aku tak ku.at’

Berita sdih itu dikongsikan oleh Lynn menerusi beberapa video yang dim.uat naik di akaun TikT0k. Menurut Lynn, arwh adik perempuannya yang sedang hamiI 2 bulan itu itu sudah tldak sdarkan diri sejak 31 Julai yang lalu aklbat jngkitan kvman pada pa.ru-pa.ru.

Video:

Berikutan dengan keadaan ke.sihatannya itu, arwh telah dimasukkan ke wa.d dan terpksa menggunakan tlub pernfasan.

Difahamkan, arwh telah mendirikan rumah tangga sejak 10 bulan yang lalu dan kini sedang hamiIkan anak pertama mereka. Namun Allah SWT lebih menyayanginya dan arwh telah prgi buat slama-Iamanya ketika dius.ia 20tahun.

Video:

Video:

Lynn menyifatkan arwh adiknya sebagai seorang adik dan isteri yang sangat baik selain banyak membntu orang lain.

Masih lagi terasa hang ada dengan kami semua. Memang masih rasa macam mlmpi semua ini. Semua cerita hang akan kongsi dengan aku. Minta makan macam-macam aku tunaikan tapi permintaan Iast hang nak makan roti sardin tak k.esampaian. Hang dah janji nak kongsi bby hang dengan aku. Allahu, sungguh aku tak k.uat.

Video:

Al-fatihah

Sumber: Lynn_5905, ob

Be the first to comment on "[Video]’Kau Prgi Jua Sayang..’ Baru 10 BuIan K4hwin, lsteri Sdang HamiI MninggaI."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*