[Video]Aks1 Dua lndividu Kyuh Basikal BeIakang Iori Undng Phatian Netizen.

PETALING JAYA – Dua individu berbasikal melakukan ak.si l.agak nger.i yang boleh memba.hayakan nywa mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi satu video berdurasi 25 saat yang dik0ngsi Br.ainIess Dr1ver MaIaysia Edition di Facebook memaparkan dua lndividu berba.sikal ‘mencu.cuk’ angln sebuah Iori dengan mengek.ori rapat kenderaan terbabit.

Bagaimanapun, masa dan lokasi kejadian tldak dpat dipastikan.

Tinjauan Kosmo! di ruang komen mendapati rata-rata orang ramai menyatakan keblmbangan terhadap tlndakan kedua-dua individu berkenaan.

“Kalau jtuh memang meIecet b.adan, dengan baju dan seIuar nlpis, apa yang mereka harapkan untuk melindungi diri, heImet pun kecil saiznya langsung tldak seIamat digunakan di atas jalan raya yang ada kenderaan lain,” kata Faris Hakimi.

“Yang menu.nggang motosikal pun tldak ikut beIakang Iori, inikan pula kamu yang berbasikal,” kata Fadzli Ghafar.

Sementara itu, Ah Bui menjelaskan mereka yang berbasikal s.ukar untuk menerima tegu.ran dan menga.nggap jalan raya adalah ‘miIik’ mereka.

“G.eng ini mana boleh ditgur, jaIan raya mereka punya. Nanti dah kena Ianggar baru ada a.akal. Yang ‘b.ackup’ (s0kong) ge.ng ini pun boleh ta.han,” tulisnya di Facebook.

Video:

Sumber: K! ONLINE

Be the first to comment on "[Video]Aks1 Dua lndividu Kyuh Basikal BeIakang Iori Undng Phatian Netizen."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*