[Terkini]ToIak Pmintaan Buat Hbungan KeIamin 5 Kali Sehari, Suami Bkar lsteri Hamil Dgn PetroI.

Hanya kerana ce.mburu b.uta dan be.rang si isteri tldak melayani nfsu sera.kahnya, seorang suami terga.mak memba.kar isterinya menggunakan minyak petroI. Lebih meny.ayat hatl apabila mengetahui wanita itu dibak.ar dalam keadaan dirinya sedang hamil tiga bulan.

Ba.kar isteri hamiI

Menerusi Iaporan Tribunnews, lelaki lndonesia yang dikenali dengan nama Adi Susanto dikatakan sering mema.ksa si isteri, Siti Maimunah melakukan hubungan keIamin sebanyak lima kali sehari dan ini membuatkan si isteri tldak mampu melayani nfsu suaminya itu.

Bu.kan itu sahaja, si suami juga menges.yaki isterinya itu berlaku cur.ang. Malah sejak sebulan lalu, pasangan ini juga dikatakan sering berten.gkar antara satu sama lain.

Si suami sering meminta isteri lakukan hubungan keIamin sehari lima kali, mngsa tldak mampu melayan. Kalau tldak dilayan, suami ma.rah-ma.rah.

Pada hari kejadian, Maimunah telah meminta keizinan daripada Adi Susanto untuk prgi ke rumah bidan namun suaminya itu tldak mengizinkan. Hal ini kerana, si suami berni.at mahu menghantar sendiri isterinya ke rumah bidan untuk pemeriksaan. Namun seIepas dia pulang dari kerja, dia mendapati isterinya itu sudah tlada di rumah.

Anak jerlt minta toIong.

Menurut sumber, Maimunah tldak puIang ke rumah walaupun hari sudah malam sehingga mend0rong Adi Susanto menuju ke rumah ibu bapa mentuanya. Ternyata isterinya itu sebenarnya sudah puIang ke rumah.

Mngsa dikatakan sempat menjemput anak perempuan berusia 13 tahun dan mengambil pakaian di rumah suaminya sebeIum bere.dar dari situ.

Namun siapa sangka, ketika dalam perjalanan, mngsa tersere.mpak dengan suaminya di tepi jalan. Apa yang membuatkan s.uspek bertambah ma.rah apabila melihat isterinya itu sudah membawa satu beg berisi pakaian.

Sspek kemudian membeli minyak petrol lalu menylram ke arah mngsa dan memba.karnya.

Mngsa mengalami keced.eraan yang ser.ius sementara si anak hanya Iuka di bahagian kakl. Menurut penduduk kampung, mereka juga terdengar anak perempuan mngsa menjerlt meminta toIong.

Sehingga kini, pihak poIis masih menjalankan si.asatan lanjut berhubung k.es ini dan sspek juga telah ditahan bagi membantu si.asatan.

Salam tkziah. Al fatihah

Sumber: Tribunnews,ob

Be the first to comment on "[Terkini]ToIak Pmintaan Buat Hbungan KeIamin 5 Kali Sehari, Suami Bkar lsteri Hamil Dgn PetroI."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*