[Terkini] ‘Cpatnya Abg Prgi..’ Baru 4 Bulan Bernikah Suami Dijmput IIahi Nhas Tiga Motosikal.

KOTA SAMARAHAN: Seorang penun.ggang motosikal m aut manakala dua lagi cede ra dalam kemaIangan melibatkan tiga motosikal di KM 11 Jalan Kota Samarahan-Asajaya di sini, hari ini.

Dalam kejadian kira-kira jam 7 pagi itu, mngsa dikenali sebagai Mohd Haffiza Sabli, 27, yang berasal dari Kampung Hijrah Simunjan, disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian oleh pihak perub atan.

Ketua Jabatan S.iasatan dan Penguatku.asaan Trafik, Superintenden Alexson Naga Chabu berkata, si.asatan awal mendapati motosikal ditun.ggang mngsa berge rak dari Kota Samarahan menuju ke Asajaya telah masuk ke Ialuan bertenta ngan.

“Bagaimanapun, motosikal ditun ggang mngsa bertmbung dengan sebuah motosikal yang berge rak lurus dari arah bertenta ngan iaitu Asajaya ke Kota Samarahan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Jelasnya, aklbat pertmbungan itu, sebuah lagi motosikal datang dari arah yang sama di bahagian beIakang c uba mengeIak lalu terjtuh.

“Bagaimanapun, dua lagi mngsa mengaIami kecede raan telah dibawa ke Pu sat Jntung untuk rwatan Ianjut,” katanya lagi.

Apa yang lebih memiIukan mngsa dikhabarkan baru sahaja mendirikan rumahtngga pada bulan Julai yang lalu.

Ke.s disi.asat di bawah Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan 1987.

Salam tkziah. Semoga isteri dan keluarganya tabah. Moga r0h suaminya bersama orang yang beriman dan beramal soleh.

Sumber:UB

Be the first to comment on "[Terkini] ‘Cpatnya Abg Prgi..’ Baru 4 Bulan Bernikah Suami Dijmput IIahi Nhas Tiga Motosikal."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*