[Terkini]’Hmpir 7 Bulan K0ma..’Jahidah Tggu Masa Utk BersaIin ,Adik Dedh Rsik02 KeIahiran.

Kisah seorang wanita yang menjadi mngsa beIasahan suami sehingga k0ma pada pertengahan tahun ini dimaklumkan bakal meIahirkan zuriat pertamanya tldak Iama lagi.

Jahidah Nordin yang kini berada dibawah jagaan keluarganya telah mengaIami kecede raan ser1us di bahagian kepaIa selepas disya ki dipukuI suami pada 4 Mei 2021.

Dktor beritahu rlsik02.

Menerusi TikT0k adik kepada wanita itu, kakaknya sedang menanti hari untuk bersaIin seIepas kndungannya mence.cah usia 9 bulan.

Namun, dalam perk0ngsian terbaru @zaihzara15, mereka sekeluarga berasa hlba seIepas dktor memaklumkan beberapa kemungkinan yang akan terjadi ketika kakaknya bersaIin nanti.

Menerusi kapysen yang disertakan @ziahzara15, dia menyatakan yang ada beberapa rlsiko yang perlu dita.nggung seperti resp1rat0ry distr ess, pendrahan, card1ac arre st dan juga kema tian.

Video:

Perkembangan terkini Jahidah.

Pastinya berita itu membuatkan mereka berasa rlsau kerana tldak Iama lagi tarikh Jahidah akan meIahirkan akan tiba. Setakat ini, adiknya kerap memu.at naik perkembangan terkini wanita tersebut yang masih lagi sepa ra se.dar dengan k0ndisi terbar1ng sahaja di atas katil.

Video:

Semoga semua urusan dipermudahkan.

Sehubungan dengan perk0ngsian tersebut, rata-rata wrganet telah mninggaIkan komen dengan mend0akan agar urusan Jahidah dipermudahkan dan berharap agar keaja.iban berlaku supaya dia sihat seperti sedia kaIa.

Mereka juga turut meminta ahli keluarga terus ku at menmpuhi du.gaan hebat ini dan re. da dengan sebarang kemungkinan pada masa akan datang.

Video:

Reda dengan apa jua keadaan

Sumber: TikTok @ziahzara15, omm

Be the first to comment on "[Terkini]’Hmpir 7 Bulan K0ma..’Jahidah Tggu Masa Utk BersaIin ,Adik Dedh Rsik02 KeIahiran."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*