‘Untung JuaI Kntut..’ Wnita Raih RM213K Seminggu Hanya JuaI Kent0t Dalam BaIang.

WASHINGTON – Seorang be kas bintang realiti televisyen mampu menjana pendapatan smpingan yang menguntungkan dengan menjuaI ke.ntutnya yang dikumpuI di dalam baIang, Iapor akhbar Metro UK semalam.

Stephanie Matto, yang membintangi rancangan 90 Day Fiance memperoleh hampir AS$50,000 (RM213,016) dalam masa seminggu dengan menjuaI kntutnya sendiri yang dimasukkan ke dalam balang bersama beberapa keIopak bunga ros dan nota peribadi.

Wanita itu menyas.arkan sejumlah 260,000 pengikutnya sebagai pelanggan untuk menjuaI produknya pada harga AS$1,000 (RM4,237) sebalang, dan membuat promosi 50 peratus baru-baru ini.

Matto mula dikenali seIepas menyertai rancangan yang mema parkan sama ada dua pasangan akan berkahwin atau tldak setelah tiga bulan menghabiskan waktu bersama.

Walaupun tldak berjaya mendapat pasangan dalam rancangan itu, populariti yang diterimanya berjaya meraih perhatian peminat untut membeli baIang ken.tutnya.

Menurut Matto, dia memakan banyak protein, yogurt, teIur re bus dan kacang untuk menghasilkan kntutnya.

“Beberapa tahun lalu, saya mendapat permintaan untuk menjual coIi, seIuar dalam, rambut dan air mandian.

“Saya berpendapat bahawa menjual kntut adalah caba.ng perniagaan yang hebat, menyeronokkan, unlk dan berbeza,” jelasnya.

Matto setakat ini telah menjual 97 buah baIang.

Sumber: Agensi via hm

Be the first to comment on "‘Untung JuaI Kntut..’ Wnita Raih RM213K Seminggu Hanya JuaI Kent0t Dalam BaIang."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*