[Video] ‘Sudah Smpai Ke Pa.ru2..’ AIiff Syukri P0sitif C0VlD 19 Thap Tiga Slpas PuIng Dari Turki.

PETALING JAYA – Usahawan popular, Datuk AIiff Syukri mem0hon doa orang ramai seIepas dia telah disahkan dijngkiti vlrus C0vld-19 tahap tiga.

Aliff yang kini sedang menerima rwatan di sebuah hspital membuat pende dahan tersebut menerusi lnstagramnya sebentar tadi.

“Kepada semua sahabat atau sesiapa sahaja yang mengenali saya, saya mem0hon kema afan sekiranya pernah menya.kiti awak, ma af sekiranya pernah terksar, ma af sekiranya pernah mengu mpat, terma.kan sengaja atau pun tldak.

“Sesungguhnya yang bu ruk itu datang daripada saya dan yang baik datang daripada Allah.

“Rasa Iega sudah m0hon m.aaf pada semua, tkut-tkut umur saya tldak panjang,” tulis Aliff dalam Instagramnya.

Dalam pada itu, Aliff turut memberitahu dia kini dirwat di hspital kerana vlrus tersebut sudah sampai ke bahagian pa ru-pa.runya.

“D0akan saya cepat smbuh kerana saya dijngkiti C0vld tahap tiga meIibatkan pa.ru-pa.ru saya. Saya telah dithan di wa.d hspital untuk rwatan rapi. D0a kalian amat saya hargai,” tulisnya lagi.

Aliff yang baru sahaja puIang daripada percutian di Turki bersama keluarganya baru-baru ini telah di masukkan ke hspital sejak semalam.

Sementara ahli keluarganya yang lain hanya menjaIani kuarntin kendiri di rumah.

Video:

Terdahulu, Aliff meluahkan rasa sdihnya apabila resort miliknya, Sugeh HiII Exclusive Ec0 Resort yang terletak di Jnda Baik, Pahang hampir mu snah dalam mus1bah bnjir yang meIanda beberapa buah negeri sebeIum ini.

Ketika kejadian bnjir tersebut, Aliff sedang bercuti di Istanbul, Turki.

Sumber: K! ONLINE

Be the first to comment on "[Video] ‘Sudah Smpai Ke Pa.ru2..’ AIiff Syukri P0sitif C0VlD 19 Thap Tiga Slpas PuIng Dari Turki."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*