[Terkini] ‘SeIamat TinggaI Sygku..’ Lagi 40 Hari Akan Bernikah, Tunang Terk0rban Dlm KmaIangan.

Tanah Merah : Seorang lelaki dan juga bakal pengantin disahkan mninggaI dunia apabila terlibat kemaIangan di Buklt Bunga Jeli pada Ahad lalu.

Mngsa Mohamad Fauzie Mohamad Shukri disahkan mninggaI dunia ketika menerima rwatan di Hspital manakala adiknya ptah kakl.

KemaIangan dipercayai berpunca dari sebuah perodua Myvi yang dipandu oleh seorang wanita yang membuat puslngan U secara menge.jut menyebabkan mngsa dan adiknya yang menu nggang Yamaha Y15ZR gagaI mengeIak Myvi terbabit.

Apa yang berlaku sungguh memiIukan kerana Mohamad Fauzie bakaI mendirikan rumah tangga dengan pasangannya Asha Mohamad yang akan berIangsung pada Februari ini kira2 dalam 40 hari lagi.

Sbak video yang dim uat naik Asha, pemerg1an tunang tersayang menjeIang hari pernikahan mereka, ini tulis Asha dilaman sosi4lnya.

Allahuakbar, rasa macam mlmpi .. muIut tak boIeh berkata , flkiran tak tahu kemana , bdan dah tak berm.aya , terlalu awal untuk semua ni .

Allah lebih sayangkan awak , dan sayang saya terhadap awak hanya allah sahaja yang tahu . tenang la disana , terlalu banyak be ban awak pikuI selama ini , hanya d0a sahaja yang dapat saya lringi.

Sepatutnya 40 hari lagi kita akan mendirikan masjid tapi kita hanya meran cang dan Allah yang menentukan segalanya.

Sesiapa yang mengenali tunang saya (arwh fauzie), kalau beliau ada terhu.tang dengan anda semua mintak dihaIalkan ya dan d0akan sem0ga arwh tenang disana dan ditempatkan dikalangan orang orang yang beriman .

Salam tkziah buat keluarganya. moga tunangnya Asha tabah dengan uj1an ini. Moga r0h arwh bersama para solihin .Al fatihah.

Sumber: fauzie shukri

Be the first to comment on "[Terkini] ‘SeIamat TinggaI Sygku..’ Lagi 40 Hari Akan Bernikah, Tunang Terk0rban Dlm KmaIangan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*