[Terkini] Foto Mesra Dengan Wanita, Pelak0n Amar Asyraf Kahwin Kali Ketiga?

Baru-baru ini, isteri kedua Amar Asyraf iaitu Vivy Jeffry akhirnya menarik nfas lega apabila pr0ses bercera1 dengan aktor itu menemui titik n0ktahnya selepas menunggu hampir tiga tahun.

BeIum reda kisah tersebut, Amar atau nama penuhnya Amar Asyraf Zailuddin didkwa berkahwin kali ketiga dengan wanita dikenali sebagai Farhana Yusof, Iapor Harian Metro.

Berdasarkan sekeping foto dipercayai dari laman Instagram ibu Amar pada Mac lalu, terdapat sekeping foto memaparkan aktor berusia 36 tahun itu dengan wanita yang didkwa sudah mempunyai dua anak memakai busana putih.

Lebih menguatkan dkwaan apabila tinjauan ke akaun Instagram dikatakan milik saIah seorang adik-beradik Farhana turut mempunyai foto keluarga ketika mereka menyambut Hari Raya, baru-baru ini.

Foto tersebut memperlihatkan aktor drama Setia Hujung Nywa itu berada di sebelah Farhana selain dua anaknya hasil perkahwinan dengan isteri pertama, Arna Salleh juga berada dalam gambar berkenaan.

Tidak cukup dengan itu, Amar turut mengikuti akaun Instagram milik Farhana serta dikatakan menjalani sebuah bisnes bersama.

Bagaimanapun, kesahihan mengenai perkara itu masih beIum disahkan lagi oleh Amar kerana dia tidak membaIas pertanyaan pihak Harian Metro.

Sumber: Hm, omm

Be the first to comment on "[Terkini] Foto Mesra Dengan Wanita, Pelak0n Amar Asyraf Kahwin Kali Ketiga?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*