[Video]’Bngkit Tnpa Suami..’Hasil Jual Cempedak Dan Bisnes, Hidayah Bersyukur Dpat Beli Vellfire.

Bangkit tnpa suami di sisi, isteri kepada pelawak Allahyrham Abam B0chey iaitu Nor Hidayah Mohd Ali akhirnya mampu memiliki semula kereta jenis Toyota Vellfire baru-baru ini.

Menurut Hidayah, kenderaan mewah itu dibeli menggunakan duitnya sendiri yang menjalankan perniagaan produk sabun dan serum selain menjual cempedak di tepi jalan sebelum ini.

Perkara berkenaan dikongsi wanita berusia 31 tahun itu menerusi sekeping gambar bersama anaknya, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey di laman Instagram ketika menyambut hari raya Aidiladha minggu lalu.

Menerusi komen, ada beberapa pengikut bertanya sekiranya dia baru membeli kenderaan tersebut selepas kereta Vellfire arwh suaminya telah dijual kepada orang lain.

Tldak membiarkan netizen tertanya-tanya, Hidayah menjelaskan bahawa semua itu adalah hasil kerja ke.ras dan kesungguhan dalam mencari rezeki sejak pemerg1an Allahyrham.

Alhamdulillah hasil titik peIuh

Sementara itu, Hidayah turut berkongsi satu video di aplikasi TikTok memaparkan dia dan keluarganya menaiki kereta berkenaan dengan kapsyen ‘Alhamdulillah’.

Terdahulu, Hidayah mengu.ndang sbak ramai apabila merakam kelibat kenderaan arwh suaminya di atas jalan raya yang hanya tinggal kenangan.

“Hamzah nanti doakan perniagaan ibu berjaya. Boleh ibu beli kereta macam arwh ayah. Ayah pernah berkata untuk keselesaan anaknya,” tulisnya.

video:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by hidayah_hamzah (@hidayah_hamzahh)

Sumber: Instagram & TikTok @hidayah_hamzah

Be the first to comment on "[Video]’Bngkit Tnpa Suami..’Hasil Jual Cempedak Dan Bisnes, Hidayah Bersyukur Dpat Beli Vellfire."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*