[Terkini] ‘Berehatlah Dgn Tenang Suamiku..’ Lans KoperaI Zariff Tmui AjaaI Mtosikal Rmpuh BMW.

HULU SELANGOR: Seorang angg0ta PoIis berpangkat Lans K0peral ma.ut selepas motosikal ditunggang mermpuh sebuah kereta di Kilometer 2 Jalan Batang Kali-Genting Highlands, di sini, pagi tadi.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.30 pagi itu, Mohd Zarif Affandi, 31 yang bertugas di BaIai PoIis Petaling Jaya diIaporkan mninggaI dunia di lokasi kejadian akibat pendar.ahan dalaman.

Ketua PoIis Daerah Hulu Selangor, Superintendan Arsad Kamaruddin, berkata sias.atan awal mendapati mngsa dari Petaling Jaya menghala ke Genting Highlands sebelum dipercayai terb.abas ketika melalui seIekoh ta.jam.

“Tiba di lokasi selek0h taj.am, mngsa dipercayai terba bas ke laluan bertntangan dan meIanggar kereta BMW dipandu seorang lelaki berusia 63 tahun. Akibat kemaIangan itu, mngsa ma.ut di tempat kejadian, manakala pemandu BMW tidak ced.era.

“Myat mngsa dibawa ke Hspital Kuala Kubu Bharu untuk bdah sia.sat dan sias.atan dijalankan mengikut mengikut Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,” katanya dalam satu kenyataan.

Salam tkziah buat isterinya Puan Nana. Moga tabah dengan ujian ini. Al fatihah

Be the first to comment on "[Terkini] ‘Berehatlah Dgn Tenang Suamiku..’ Lans KoperaI Zariff Tmui AjaaI Mtosikal Rmpuh BMW."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*