[Terkini] “Ada MasaIah Ke?..” Fesyen Dikr1tik Walau Harga Ratusan Ribu, Ini Respon Cik B.

Anak kepada usahawan sensasi, Datuk Seri Vida iaitu Cik B memb1das seorang individu yang mengkr1tiknya tiada cita rasa dalam mengenakan ‘Oufit Of The Day’ (OOTD) jenama mewah.

Menurut Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen, dia tiada nlat untuk menunjuk-nunjuk selepas tular foto OOTD yang mencecah jumlah RM657,750 itu baru-baru ini.

 

Cik B berkata, dia hanya melakukan padanan seperti ‘mix and match’ daripada koleksi fesyen dimiliknya asalkan selesa untuk digayakan.

“Baju tu beli tahun lepas tahun ni baru first time pakai. Cik B main rem.bat je apa dalam almari asalkan selesa.

“Bukan nak fIex (menunjuk) atau style sangat pun hehe. Kenapa semua pnas? Ada masaIah ke?,” tulisnya menerusi satu ciapan di laman Twitter.

 

Malah, remaja berusia 17 tahun itu sempat berseIoroh mengatakan semua pakaiannya sebelum ini dibeli secara ‘bundle’.

Dia juga bergurau kononnya baju berjenama mewah itu akan r0sak sekiranya dibiarkan dalam almari, jadi lebih baik digayakan saja.

“Btw baju Cik B sebelum ni semua bundle. Kalau tak pakai baju Dior tu kang r0sak pulak terbiar dalam almari je,” katanya yang juga seorang penyanyi.

Difahamkan, individu tersebut menyifatkan Cik B seorang yang ‘tasteIess’ meskipun hidup dalam kemewahan dan bergelar anak jutawan kosmetik.

“Memang yang kaya raya banyak wang ni tasteIess ke? Serabut je tengok,” ujar individu berkenaan.

Terdahulu, foto OOTD tersebut dihasilkan oleh akaun Twitter @beastlab_ yang menyenaraikan harga aksesori dan fesyen pelbagai jenama mewah yang dipakai artis tempatan.

Sumber: Twitter & Instagram Cik B

Be the first to comment on "[Terkini] “Ada MasaIah Ke?..” Fesyen Dikr1tik Walau Harga Ratusan Ribu, Ini Respon Cik B."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*