[Terkini] ‘Prgimu Di Subuh Hari Mncari Rzeki..’ Pkcik Budi Tercmpak Kluar Dari Lori Terb4bas.

KUALA KANGSAR – Seorang lelaki m.aut setelah lori dipandunya hiIang kawaIan dan terba.bas di Kilometer 257, Lebuh Raya Utara-Selatan arah utara dekat sini pagi tadi.

Dalam nhas sekitar jam 5.40 pagi itu, mngsa, Budi Abd. Rahim, 52, m.aut di lokasi kejadian akibat keced eraan prah di kepala selepas tercmpak keluar dari kenderaan.

Ketua PoIis Daerah Kuala Kangsar, Asisten Komisioner Omar Bakhtiar Yaacob berkata, nhas membabitkan lori muatan kotak terpakai dipandu mngsa yang dalam perjalanan dari arah selatan ke utara.

Katanya, sampai di lokasi kejadian, kenderaan berkenaan dipercayai hiIang kawaIan lalu terb.abas sendiri meIanggar bes1 penghadang di bahu kiri jalan.

“Mngsa yang beralamat di Taman Sri Andalas, Klang itu diipercayai tercmpak keluar dari kenderaan dan terjtuh di lorong kiri.

“Akibat kemaIangan itu, mngsa ced.era prah pada bahagian kepala dan disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian. Myat mngsa dihantar ke Hspital Kuala Kangsar untuk bdah sia.sat,” katanya di sini hari ini.

Sumber: KOSMO! ONLINE

Be the first to comment on "[Terkini] ‘Prgimu Di Subuh Hari Mncari Rzeki..’ Pkcik Budi Tercmpak Kluar Dari Lori Terb4bas."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*