[Terkini] ‘Cptnya Abg Pergi..’ Baru 2 Minggu Berkahwin Suami Dijmput IIahi Ktika Sdg Mncari Rzeki.

KLANG- Seorang penghantar makanan Grabfood ma.ut selepas motosikal ditunggang diIanggar sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) dalam kemaIangan yang tular di perslmpangan lampu isyarat Jalan Haji Sirat di sini, hari ini.

Kejadian kira-kira jam 2 petang melibatkan lima kenderaan itu turut mengakibatkan seorang penunggang motosikal lain cede.ra prah.

Ketua PoIis Daerah Klang Utara, Asisten Komisioner S. Vijaya Rao berkata, ketika kejadian kedua-dua lelaki berusia 34 dan 29 tahun itu sedang berhenti menunggu lampu isyarat.

Kata beliau, kemaIangan berlaku ketika kereta Nissan X-trail mahu membeIok ke kanan jalan tersebut.

“Pada waktu itu, sebuah lagi kereta jenis sama di laluan berkenaan mahu meneruskan perjalanan lalu berIanggar.

“Dua SUV itu kemudian terba.bas dan masing-masing meIanggar dua motosikal serta sebuah Proton Wira di laluan bertntangan,” katanya dalam kenyataan malam tadi.

Jelas Vijaya Rao, perIanggaran itu mengakibatkan penghantar makanan Grabfood yang berusia 34 tahun mninggaI dunia di tempat kejadian manakala seorang lagi dikejarkan ke hspital.

Tambah beliau, kedua-dua pemandu SUV berusia 20 dan 24 tahun dita.han bagi membantu sias.atan.

“Ke s disi asat mengikut Sksyen 41(1) Akta Pengangkutan Jalan 1987. Orang ramai yang mempunyai makIumat mengenai kejadian itu diminta menghubungi Pegawai Penyi.asat, lnspektpr Mohd. Fadli Ismail di talian 017-2141318 atau baIai poIis berdekatan,” katanya.

Sumber: KOSMO! ONLINE.

Be the first to comment on "[Terkini] ‘Cptnya Abg Pergi..’ Baru 2 Minggu Berkahwin Suami Dijmput IIahi Ktika Sdg Mncari Rzeki."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*