[Terkini] ‘AjaI Suami Ktika Kerja Sambilan..’ Rudi Dirmpuh Pemandu M4buk Iawan Arus.

Segamat : Seorang lelaki yang membuat kerja sambilan sebagai penghantar makanan Food Panda m.ut dalam kemaIangan malam tadi berhampiran Kemas Muar.

Mngsa Rudi Hermawan Bin Sumarno yang juga seorang Jurugambar Perkahwinan beralamat di Di Kg Melayu Raya,Segamat itu mninggaI dunia ditempat kejadian apabila motosikalnya dirmpuh oleh sebuah kereta yang dipandu meIawan arus.

Sbak melihat ayahnya terduduk sebaik jnazah anaknya sampai ke H0spital untuk tindakan lanjut. Berita tersebut dikongsi oleh Yb Datuk Ayub Rahmat ke tiba di F0rensik Hspital Segamat malam tadi.

Sungguh tak disangka ajaI anaknya ketika mencari rezeki buat isteri dan anak anak akibat kecu.aian orang lain memandu Iawan arus. Iaporan awal sspek dipercayai ma.buk ketika kejadian itu.

Sbak Iuahan rakan rakan arwh ” Macam mana orang yang tak bersaIah, tengah mencari rezeki nafkah untuk keluarga, tapi jadi mngsa untuk orang yang minum ar.ak berkeadaan mbuk bawa lagi kenderaan dan jadi kejadian yang kita tak ingin berlaku – Mohammad Shahrulnizam.

Jnazah Rudi Hermawan di Kebummikan Di Tanah Perkburan Islam,Di Kg Melayu Raya,Segamat selepas segala urusan di Hspital selesai.

Semoga keluarga arwh tabah terutama isterinya kehiIangan suami dan anak anak sekelip mata menjadi anak ya.tim..Al fatihah.

Be the first to comment on "[Terkini] ‘AjaI Suami Ktika Kerja Sambilan..’ Rudi Dirmpuh Pemandu M4buk Iawan Arus."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*