[Terkini] Kakitangan Hspital Dan Anak M4ut, Superbike Ianggar Ayam Hutan Lalu Tjtuh Bwh Bukit.

Kota Tinggi : Dua beranak m.aut dalam kemaIangan sebelum Kilang Sawit Penggeli malam tadi selepas motosikal kuasa tinggi jenias Yamaha MT09 yang ditunggang dua beranak ini hiIang kawalan dan terba bas ke bawah bukit.

Mengikut sumber mngsa yang merupakan kakitangan H0spital Permai ini terb.abas selepas mermpuh seek0r ayam hutan yang melintas dilokasi kejadian yang menyebabkan ayam hutan tersebut turut ma.ti meIekat pada pokok dilokasi kemaIangan.

Mngsa dikenali dengan nama Mohd Yusri Yusof,40, bersama anak lelakinya Firdaus Yusri,9, disahkan mninggaI dunia ditempat kejadian impak kemaIangan tersebut.

Alamat terakhir mngsa di Felda Pengeli Timur Kota Tinggi turut mninggaIkan isteri dan dua orang lagi anak, moga isteri ini tabah dengan du.gaan yang amat berat ini kehiIangan dua insan tersayang serentak.

Sbak luahan rakan rakan arwh ” lnnalillahiwainailaihirojiun,Al-Fatihah, Salam Tkziah buat keluarga Allahyrham Yuyik Yie dan Allahyrham anak nye.

Ya ALLAH, ampu.nkanlah d0sanya, limpahkan rahmat kepadanya, selamatkan dia dan amp.unkan kesaIahannya, Muliakan kedudukannya, luaskan tempat tinggalnya, mandikan dia dengan air, salji dan air sejuk.

Bersihkannya daripada kek0toran d0sanya sebagaimana dibersihkan pakaian yang putih dari segala kek0toran dan gantikan rumahnya dengan rumah yang lebih baik.

Masukkan dia ke dalam syurga dan lindungilah dia daripada aza.b kbur dan ujiannya serta jauhkan dia dari aza.b ne.raka.

Semoga r0h kedua dua nya ditempatkan bersama dengan para nabi, siddiqiin, shuhada dan solehin – Bang Long Ruzaimie.

Punca sebenar kejadian kini dalam sias.atan pihak berwajib jnazah di hantar ke Hspital Kota Tinggi untuk tindakan lanjut sebelum dibawa pulang ke Felda Pengeli Timur untuk dikebu.mikan. Al fatihah.

Be the first to comment on "[Terkini] Kakitangan Hspital Dan Anak M4ut, Superbike Ianggar Ayam Hutan Lalu Tjtuh Bwh Bukit."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*