[Terkini] PeIakon SyazIin ZainaI Disahkan M4ut Jtuh Dari Tingkat 22 Bangunan.

Johor Bahru : Seorang wanita berusia 26 tahun yang juga seorang pelakon sambilan ditemui mninggal dunia selepas dipercayai jtuh dari tingkat 22 sebuah pangsapuri di kawasan Taman Iskandar di sini, semalam.

Dalam kejadian kira-kira 12.50 tengah hari itu, wanita berkenaan disahkan sebagai pelakon dan pempengaruh, SyazIin Zainal.

Ketua PoIis Daerah Johor Bahru Selatan, Asisten Komisioner Raub Selamat berkata, pihaknya menerima panggilan kecem.asan daripada orang awam yang memaklumkan tentang penemuan myat seorang wanita di bahagian bawah pangsapuri itu.

“Hasil siasa.tan poIis mendapati wanita berkenaan adalah seorang warga tempatan berusia 26 tahun dan bekerja sebagai pelakon sambilan.

“Hasil sias.atan awal mendapati, sebab kema.tian adalah jtuh dari tingkat 22 pangsapuri dan disahkan mninggal dunia oleh pegawai perubatan dari Hspital Sultanah Aminah (HSA) di sini,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Beliau berkata, sias.atan awal poIis tidak menemui sebarang unsur jnayah dan ke.s dikIasifikasikan sebagai ma.ti meng.ejut ($DR).

Bagaimanapun, beliau memohon orang ramai yang melihat kejadian itu untuk tampil memberi makIumat di BaIai PoIis Taman Pelangi atau boleh menghubungi Pegawai Penyias.at, Asisten Superintendan Mat Nawi Ab Rahman di talian 016-5050808.

Difahamkan, pr0ses bdah sia.sat masih lagi dijalankan di Jabatan Perubatan F0rensik HSA dan jnazah dijangka dikeb.umikan di Tanah Perku.buran Islam Kassim Noor, Kampung Sungai Danga di sini.

Terdahulu, media meIaporkan SyazIin mninggal dunia di Johor dan punca kemat.iannya masih dalam sias.atan.

Berita sdih itu dikongsikan rakan SyazIin iaitu Zeatyalia di IG Stories miliknya pada petang semalam.

SyazIin pernah membintangi beberapa drama tempatan antaranya Sitik Tok, Dia Yang Ku Jadikan Suami, Takdir Yang Tertunda dan Ada Yang Ngikut.

Allahyrham adalah anak bongsu daripada lima beradik dan anak perempuan tunggal dalam keluarganya.

Sumber: hm

Be the first to comment on "[Terkini] PeIakon SyazIin ZainaI Disahkan M4ut Jtuh Dari Tingkat 22 Bangunan."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*