[Terkini] “Dulu Lagi Cantik..” Ditegur Nmpak Lain,Netizen Dkwa Plakon Fathia Latiff Buat Muka.

Selepas lama tidak terpaIit dengan sebarang kontr0versi, nama pelakon Fathia Latiff kembali menjadi bualan ramai terutama bagi pengikutnya di laman Instagram.

Ia gara-gara pelakon berusia 35 tahun itu memuat naik foto dirinya sehingga membuatkan orang ramai mengatakan wajahnya kelihatan agak berbeza berbanding sebelum ini.

Tampil dengan busana dan turban serba biru, segelintir individu mengakui hampir tidak mengenal Fathia sekali gus mendkwa sekiranya dia menjalani sebarang pr0sedur pemb.edahan pada bahagian wajahnya.

Namun, terdapat juga pengikut yang memilih untuk bersangka baik mengatakan wajah pelakon drama Ariana Rose itu mungkin disebabkan teknik solekan atau sekadar menggunakan aplikasi ‘fiIter’ tertentu.

Penuh j.arum? Dulu lagi cantik

Memetik laporan Kosmo! Online tahun lalu, Fathia memaklumkan dia ada menjalani rwatan su.ntikan ‘fiIIer’ pada bahagian rahang yang bertujuan untuk kecantikan diri.

Dia berkata, rwatan dilakukan tidak bermaksud untuk me­ngubah ciptaan asal serta tidak me.maksa mana-mana individu bagi melakukan perkara sama.

Sumber: Instagram Fathia Latiff

Be the first to comment on "[Terkini] “Dulu Lagi Cantik..” Ditegur Nmpak Lain,Netizen Dkwa Plakon Fathia Latiff Buat Muka."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*